Δημήτρης Μαλλάς

Η «επιστροφή» του Game of Thrones ενδεχομένως να ήταν μία καλή αφορμή για τη Nova προκειμένου να λανσάρει την δική της πρόταση όσον αφορά τις αποκαλούμενες over the top (ΟΤΤ) υπηρεσίες. Στην περίπτωση της Nova η νέα υπηρεσία ονομάζεται Novaflix και η πραγματικότητα είναι πως πρόκειται για μία υπηρεσία που είναι στα πρότυπα του Netflix, αν και στην προκειμένη περίπτωση το πακέτο, εκτός από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, περιλαμβάνει και ζωντανή τηλεόραση.

H υπηρεσία είναι συνδρομητική και παρέχεται αποκλειστικά μέσω Internet και είναι διαθέσιμη σε υπολογιστή, tablet και smartphones μέσω των σχετικών apps για Android και iOS, αν και μπορεί να δει κανείς το περιεχόμενο και στην τηλεόραση του αρκεί να συνδέσει τον υπολογιστή του.

Από πλευράς περιεχομένου, το Novaflix έχει όλο τον κατάλογο ταινιών και σειρών που προσφέρει το πλήρες πακέτο της Nova, επιλεγμένα Nova Box Sets με συγκεντρωμένους όλους τους κύκλους σειρών, το FOX Play με τις σειρές των FOX & FOX Life, ενώ στο live TV εντάσσονται τα 4 κανάλια Novacinema & το Novalife, όπως επίσης και τα κανάλια FOX, FOX Life.

Όσον αφορά στο κόστος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει χρονική δέσμευση και ο συνδρομητής μπορεί να διακόψει την συνδρομή του όποτε το θελήσει. Η μηνιαία συνδρομή είναι στα 12,90 ευρώ το μήνα (9,90 ευρώ για τους Nova συνδρομητές), με τις πρώτες 30 ημέρες δωρεάν.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here