Αποτελείται από εξαιρετικής αποδοτικότητας Α/Μ πολυλειτουργικές συσκευές A4, με δυνατότητες ταχύτατης σάρωσης και επιλογές προηγμένης συνδεσιμότητας με φορητές συσκευές

Η Canon ανακοινώνει τη διάδοχο της σειράς πολυλειτουργικών συσκευών imageRUNNER 1435,  τη νέα imageRUNNER 1600, η οποία είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις απαιτήσεις των πολυάσχολων μικρών επιχειρήσεων, οι οποίες επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους. Με τη νέα προσθήκη δυνατότητας ταχύτατης σάρωσης και επιλογές προηγμένης συνδεσιμότητας με φορητές συσκευές, η Canon επανεφεύρει πλήρως τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή για το μικρό γραφείο και τον καθιστά ακόμη ευκολότερο.

Οι ταχύτεροι μέχρι τώρα

Οι εκτυπωτές της νέας σειράς imageRUNNER 1600 παρέχουν στις επιχειρήσεις ένα σύγχρονο εκτυπωτή με ένα cartridge όλα-σε-ένα, με δυνατότητα παραγωγής μεγάλου όγκου εκτυπώσεων με ταχύτητες που αγγίζουν τις 43 σελίδες ανά λεπτό (σ.α.λ.) και έξοδο πρώτης σελίδας σε μόλις 6 δευτερόλεπτα. Η σειρά imageRUNNER 1600 έχει να επιδείξει σημαντικές αναβαθμίσεις στη σάρωση, λειτουργώντας σε ταχύτητες μέχρι 70 σ.α.λ. και υποστηρίζοντας μέσα διαφορετικών τύπων και μεγεθών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here