Μια από τις κορυφαίες διαφημιστικές εταιρείες της Ελλάδος, η New Age, στήριξε φέτος τα Greek Hospitality Awards, τα βραβεία που αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας.

Πρόκειται για μία εταιρεία με 20ετή παρουσία, που αποτελεί το πλέον αξιόπιστο επικοινωνιακό πολυεργαλείο που δίνει ποιοτικές διαφημιστικές λύσεις σε above, bellow και through-the-line διαφήμιση στην τηλεόραση, τα social media και όχι μόνο.

H New Age συμμετείχε ως silver χορηγός στα Greek Hospitality Awards που διοργανώθηκαν για 9η συνεχή χρονιά – υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ – στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Το Banks συνάντησε από κοντά τον οραματιστή και ιδρυτή της New Age, κ. Μέμο Κοέν, ο οποίος μίλησε για τα βραβεία και τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία του.

“Πρόκειται για έναν πολύ ωραίο θεσμό. Hospitality, όπως λέει και η λέξη είναι η φιλοξενία η οποία αποτελεί τον ο ακρογωνιαίο λίθο που έχουμε εμείς οι Έλληνες. Αυτό πρεσβεύουμε σαν αξία. Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ και βραβεύουμε τους κορυφαίους του κλάδου” ανέφερε ο κ. Κοέν.

Η πρόταση της New Age είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το μότο του ιδρύτη της, συμβαδίζει με την φιλοσοφία της εταιρείας.

Ποια είναι αυτή; 

Κάθε μέρα υπάρχει μία τεράστια ευκαιρία να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Από τη φαντασία στην αποτελεσματικότητα. Από την αγάπη για το brand στην ιδανική εικόνα και το διαφημιστικό μήνυμα. Η New Age προσφέρει λύσεις και προτάσεις για όλες τις κατηγορίες και τους κλάδους.

Δείτε τη δήλωση του managing director της Νew Age Communications κ. Κοέν:

Greek Hospitality Awards 2023_Σύντομη Δήλωση: Μέμος Κοέν, Managing Director, Νew Age Communications from ethosMEDIA SA on Vimeo.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ