Ολοκληρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Θεόνη Α.Ε., η οποία εγγυάται πρόσθετη κεφαλαιακή επάρκεια για την πραγματοποίηση της επένδυσης εγκατάστασης νέας γραμμής παραγωγής, καθώς και την ένταξη αυτής στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο.

Επιπροσθέτως, οι εργασίες για την κατασκευή του logistics center στην περιοχή Ελληνόπυργος του Δήμου Μουζακίου, εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει θέσει η εταιρεία, με σκοπό  την ολοκλήρωση του έργου τον ερχόμενο Ιούνιο.

Πρόκειται για δύο σημαντικές επενδύσεις, οι οποίες εγγυώνται την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, καθώς και την ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά, με στόχο την αποτελεσματική κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης των προϊόντων ΘΕΟΝΗ.

Επιπλέον, ιδιαίτερα σημαντικός θα είναι και ο αντίκτυπος στην τοπική οικονομία και κοινωνία με τη δημιουργία δεκάδων νέων θέσεων εργασίας, συνεισφέροντας παράλληλα στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό με πάνω από 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης.

Αναβλύζει από φυσική πηγή, την Πηγή Γκούρα σε υψόμετρο 1100 μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας.

Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμειξη, επιβάρυνση ή διεργασία, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά.

Το Φυσικό Μεταλλικό ΝερόΘΕΟΝΗ, το οποίο διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία, τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών όσο και στις αξιολογήσεις των ανώτατων επαγγελματιών της Γεύσης και της Γαστρονομίας.