Παρά την καθυστέρηση, η διοίκηση του πολυκαταστήματος Attica δείχνει αποφασισμένη να καταρτίσει το χρονοδιάγραμμα για την έναρξη των εργασιών επέκτασης, κατά 4.000 τ.μ.

Και μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να θεωρείτο δεδομένη μια πολύμηνη καθυστέρηση, ωστόσο η διοίκηση της Αττικά Πολυκαταστήματα ΑΕ φαίνεται τελικά πως προχωρά κανονικά την σχεδιαζόμενη επέκταση, ενώ το χρονοδιάγραμμα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες, ενδεχομένως και την επόμενη εβδομάδα.

Η πανδημία του κορωνοϊού προκάλεσε αναταραχή στα σχέδια των ιδιοκτητών, που είχαν θέσει την 15η Μαρτίου ως ημέρα – ορόσημο για την έναρξη των εργασιών επέκτασης του εμβληματικού πολυκαταστήματος.

Τα σχέδια άλλαξαν και η προσοχή στράφηκε στις online πωλήσεις ως πηγή εσόδων για τα Αττικά Πολυκαταστήματα. Όμως και σε αυτή την περίπτωση η επέκταση του e-καταστήματος, σε άλλες κατηγορίες καθυστέρησε, παρόλα αυτά δόθηκε άμεση προτεραιότητα η επέκταση του atticadps και η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων για τους καταναλωτές-χρήστες του διαδικτύου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here