Έναν νέο επίσημο σταθμό διαθέτει πλέον η Glassdrive® στην περιοχή Ριζό της Σκύδρας. Στα πλαίσια της ανάπτυξης του εταιρικού δικτύου, στον τομέα επισκευής και αποκατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου, η εταιρεία ανακοίνωσε την νέα της συνεργασία με το κατάστημα,  ιδιοκτησίας Σεμερτσίδη Γ. Αφοι Ε.Ε.

Το κατάστημα των αδερφών Αδάμ και Φάνη Σεμερτσίδη, επισκευάζει καιαντικαθιστά κρύσταλλα κάθε τύπου οχήματος. Οι πελάτες της Glassdrive® στην ευρύτερη περιοχή του νομού Πέλλας, έχουν πλέον την δυνατότητα να εξυπηρετούνται στο 3ο χιλιόμετρο Σκύδρας-Βέροιας, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 23810-71000. Και όχι μόνο…αφού ο σταθμός της Σκύδρας διαθέτει και κινητή μονάδα εξυπηρέτησης για τις περιπτώσεις που η πρόσβαση στο σταθμό δεν είναι εύκολη.

Έχοντας πολυετή πείρα και άριστη εξειδίκευση, ο νέος σταθμός της Glassdrive®στην Σκύδρα, προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως:

  • Επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.
  • Άμεση  εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • Κινητή μονάδα εξυπηρέτησης στο χώρο του πελάτη
  • Γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»
  • Υπηρεσίες φανοποιείου και βαφών

…και πολλές ακόμα σύγχρονες υπηρεσίες αυτοκινήτου!

Το δίκτυο της Glassdrive® αποτελείται από 66 επίσημους σταθμούς, 35 κινητές μονάδες και περισσότερους από 100 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια, αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Η Glassdrive®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here