Έναν έμπειρο επιστήμονα, πλήρως καταρτισμένο στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού επέλεξε η διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων να αναλάβει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών του Ομίλου.

Στο πλαίσιο της πρόσφατης αναδιοργάνωσης και ενίσχυσης της διοικητικής της ομάδας, η ρταιρεία εντάσσει στο δυναμικό της τον κ. Αλέξανδρο Τζαδήμα, που ανέλαβε το εν λόγω πόστο από τις 22 Απριλίου 2020.

Ο κ. Τζαδήμας είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ΜΒΑ από το Strathclyde Graduate Business School.

Διαθέτει 20ετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στον τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού, έχοντας αναλάβει επιτελικούς ρόλους σε θέματα εργασιακών σχέσεων, οργανωτικής ανάπτυξης και εκπαίδευσης σε πολλούς κλάδους.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωτικής Ανάπτυξης στη Eurobank, ενώ τα τελευταία 6 έτη κατείχε τη θέση του Regional Human Resources Director της Colgate Palmolive South Europe (Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Πορτογαλία).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here