• Νέα συμφωνία ενοικίασης περίπου 800 τ.μ. χώρου λιανικής πώλησης με γερμανική εταιρεία εισηγμένη στο SDAX
  • Πλήρης εκμετάλλευση μετά την απόκτηση του κενού ακινήτου
  • Περαιτέρω ορόσημο στην εφαρμογή της στρατηγικής προστιθέμενης αξίας/διαχείρισης προς τον πυρήνα

Η  Invivo Capital Greece S.A. (Invivo), μια εταιρεία με έντονη παρουσία στο Ελληνικό Real Estate και εξειδίκευση στον commercial και hospitality κλάδο, ανακοινώνει την επίτευξη μιας σημαντικής συμφωνίας, που αφορά στο ιδιόκτητό της ακίνητο, επί της Βουκουρεστίου 33, στο Κολωνάκι.

Η Invivo προχώρησε στην σύναψη συμφωνίας μίσθωσης με τη γερμανική εταιρεία μόδας Hugo Boss, η οποία είναι εισηγμένη στο γερμανικό SDAX για τον χώρο λιανικής πώλησης με εμβαδόν 805 τ.μ. στο ακίνητο επί της οδού Βουκουρεστίου 33, στο Κολωνάκι της Αθήνας, με ελκυστικά ενοίκια της αγοράς. Η μακροχρόνια περίοδος μίσθωσης αρχίζει από την 1η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Το ποσοστό κενών χώρων του ακινήτου θα μειωθεί από το 100% κατά τη στιγμή της εξαγοράς σε πλήρη πληρότητα μέσω αυτής της συμφωνίας. Αυτή η επιτυχία της εκμίσθωσης αποδεικνύει και πάλι την ελκυστικότητα της στρατηγικής της εταιρείας για προστιθέμενη αξία/διαχείριση προς τον πυρήνα και αποδεικνύει την ικανότητα της εταιρείας να αξιοποιεί γρήγορα τις δυνατότητες ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου ακινήτων και ξενοδοχειακού κλάδου της. Στην εν λόγω συναλλαγή, Real estate advisor της Invivo, ήταν η Cushman & Wakefield, εκπροσωπούμενη από την κα Ιωάννα Παλυβού.

“Αφού αποκτήσαμε το κενό ακίνητο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιτυχή συμφωνία μίσθωσης με την Hugo Boss. Είμαστε υπερήφανοι που εξασφαλίσαμε έναν ενοικιαστή που θα επαναφέρει το εμβληματικό ακίνητο στην προβολή που πραγματικά του αξίζει”, δήλωσε ο Σταύρος Ευφραιμίδης, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Invivo.

Σχετικά με το ακίνητο

Το τριώροφο νεοκλασικό ακίνητο λιανικής πώλησης, που βρίσκεται στην περίφημη οδό Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι της Αθήνας, προσφέρει εμβαδόν 805 τ.μ. εμπορικών χώρων. Η περιοχή του Κολωνακίου είναι γνωστή ως μία από τις πιο κοσμοπολίτικες εμπορικές περιοχές της Αθήνας, που χαρακτηρίζεται από νεοκλασικά και διατηρητέα κτίρια, τα οποία στεγάζουν καταστήματα πολυτελών εμπορικών σημάτων ένδυσης, γνωστά εστιατόρια και καφετέριες. Παλαιότερα, το ακίνητο χρησίμευε ως η κεντρική μπουτίκ μόδας του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά.

Η Ελλάδα ως επενδυτικός προορισμός

Η ισχυρή οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας έχει καταστήσει τη χώρα ως μια εξαιρετικά ελκυστική αγορά για τους διεθνείς επενδυτές. Με εντυπωσιακές προοπτικές ανάπτυξης και ένα σταθερά βελτιούμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, η Ελλάδα προσελκύει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον εταιρειών από όλο τον κόσμο. Η πρόσφατη συμφωνία ενοικίασης μεταξύ της Invivo και της γερμανικής εταιρείας μόδας Hugo Boss στην Αθήνα αναδεικνύει την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικό  προορισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here