Χασισέλαιο μέσα σε USB Sticks και πούρα γεμιστά με χασίς α’ ποιότητος. Οι νέοι τρόποι που τα ναρκωτικά προσπαθούν να περάσουν τα εναέρια σύνορα. 

Συγκεκριμένα, τρεις νέες μεθόδους μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών εντόπισαν οι ελεγκτές του Τελωνείου του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, της ΑΑΔΕ σε δύο πακέτα, που μεταφέρονταν μέσω ταχυδρομείου.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο πακέτο, που προερχόταν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και είχε τελικό προορισμό τη Μεγάλη Βρετανία, εντοπίστηκαν πενήντα USB sticks
γεμάτα χασισέλαιο και δεκαέξι πούρα με χασίς πρώτης ποιότητας.

Τα USB sticks που εντόπισαν οι εκλεχτές της ΑΑΔΕ
Σημειώνεται ότι οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων τα εντόπισαν λόγω της έντονης μυρωδιάς, που έβγαινε από το πακέτο.

Τα πούρα που με χασίς πρώτης ποιότητας.

Στο δεύτερο πακέτο, που προερχόταν από τη Νότια Αφρική και είχε τελικό προορισμό την Αθήνα, βρέθηκε σωλήνας, που περιείχε μικρά στρογγυλά τεμάχια με ηρωίνη. Οι ελεγκτές τα εντόπισαν, κατόπιν λεπτομερούς εξέτασης του σωλήνα, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι δεν περνούσε αέρας.

Οι τελωνειακές αρχές της Α.Α.Δ.Ε. ερευνούν περαιτέρω τις δύο υποθέσεις, σε συνεργασία και με τις ελεγκτικές υπηρεσίες των σχετικών χωρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here