Το έβδομο τεύχος του περιοδικού για τον καφέ και το brunch, Coffee + Brunch, βρίσκεται ήδη στα περίπτερα και σας περιμένει να περιπλανηθείτε στις σελίδες του.

Ποια είναι τα ζεστά ροφήματα του espresso; Πώς φτιάχνουμε καφέ στο σπίτι σαν είμαστε έμπειροι baristi; Ποια είναι τα καινούργια coffee shop της πόλης και τι έγινε στα Coffee Business Awards 2020; Όλα αυτά και πολλά ακόμα θα τα βρείτε στις σελίδες του 7ου τεύχους του Coffee + Βrunch.

Μπορεί η εποχή να μην ευνοεί τον έντυπο τύπο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν να κυκλοφορούν περιοδικά. Μια τρανή απόδειξη το πρόσφατο τεύχος του Coffee + Brunch της Ethosmedia, που πριν από λίγες μέρες έκανε και πάλι την εμφάνιση του στα περίπτερα.

Στις 116 σελίδες του θα βρείτε μια πλούσια θεματολογία αλλά θα μάθετε και όλα όσα έγιναν στην απονομή των βραβείων COBA (Coffee Business Awards ) 2020. Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο take away με προτάσεις από coffee shop της πόλης, τα καινούργια στέκια για καφέ που παρά την Covid-19 άνοιξαν τις πόρτες τους τον χρόνο που έφυγε καθώς επίσης και ένα αφιέρωμα σε. Επίσης οι δύο Ελληνίδες baristi που κέρδισαν τα Εθνικά Πρωταθλήματα του Barista, Ειρήνη Δασκαλοπούλου, και Brewers, Αθανασία Καλαμπαλίκη, μιλούν για την εμπειρίας τους στον κόσμο του πράσινου κόκκου. Ακόμα ο σεμνός Freddy Πάστρας – Mayer μιλά για πρώτη φορά σε περιοδικό, ο Στέφανος Δωματιώτης μας συστήνει το νέο του project, Create Athens, o πάντα χαμογελαστός Σταύρος Λαμπρινίδης μας μιλά για την τάση του home barista, ενώ ο Γιάννης Ταλούμης μοιράζεται μερικές από τις πολλές εμπειρίες του.

Από το 7ο τεύχος του Coffee + Brunch δεν λείπουν οι συνταγές για να φτιάξετε brunch στο σπίτι, αλλά και πολλές συμβουλές για να γίνεται καλύτεροι home barista. Θα το βρείτε σε επιλεγμένα σημεία διανομής στην Αθήνα στην τιμή των 4,90 ευρώ. Μην το χάσετε!

Ενημερωθείτε για τις ετήσιες συνδρομές εδώ:

https://www.coffeemag.gr/coffeebrunch-subscriptionform/

Βρείτε τα σημεία διανομής εδώ:

https://www.coffeemag.gr/coffeebrunch-magazine/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here