Η εταιρία EURO REPAR CAR SERVICE, η οποία στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Όμιλο Συγγελίδη, αποτελείται σήμερα από ένα δίκτυο 4.000 συνεργείων σε όλη την Ευρώπη με στρατηγικό στόχο τα 10.000 σημεία έως το τέλος του 2021. 

Στην Ελλάδα η ανάπτυξη αυτή ακολουθεί αντίστοιχους ρυθμούς καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετρά ήδη 4 σημεία και συνεχίζει την αξιολόγηση νέων συνεργατών. 

Το νεότερο συνεργείο, το οποίο πραγματοποίησε εγκαίνια μέσα στον Μάϊο, βρίσκεται στους Αμπελόκηπους, Ευσταθίου Λάμψα 45 και Μ. Χατζηκωνσταντή και φέρει την επωνυμία ΝΤΑΣΙΟΣ 

ΕΠΕ. Στα εγκαίνια του καταστήματος έδωσαν το παρόν – μεταξύ άλλων στελεχών του Ομίλου Συγγελίδη – και οι Musy Christophe, Executive Vice President  Aftersales για την  Ευρωπαϊκή αγορά, Sylvie Layec ,Senior Vice President  Aftersales  για την  Ευρωπαϊκή αγορά και Brice Beneteau, Υπεύθυνος Aftersales για την Ελληνική αγορά.

Με την αξιοπιστία του Ομίλου PSA και του Ομίλου Συγγελίδη, το δίκτυο συνεργείων για την επισκευή και συντήρηση όλων των μαρκών EURO REPAR CAR SERVICE αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.eurorepar.gr

Εξ. φωτό:

Από αριστερά: Christophe Musy, Executive Vice President  Aftersales για την Ευρωπαϊκή αγορά, Sylvie Layec, Senior Vice President  Aftersales  για την  Ευρωπαϊκή αγορά, Διονύσιος Ντάσιος, Κωνσταντίνος Ντάσιος, Ανδρέας Γιορμετάκης, Διευθυντής ανταλλακτικών Αiglon ΑΒΕΕ, Γιώργος Κηλάδης, Διευθυντής Τεχνικής Εξυπηρέτησης Αiglon ΑΒΕΕ, Brice Beneteau Υπεύθυνος After sales για την Ελληνική αγορά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here