Το πλέον σημαντικό συνέδριο για την ψηφιακή τραπεζική, 10th Digital Banking Forum, φιλοξενεί κορυφαία διεθνή στελέχη του κλάδου, τα οποία θα μοιραστούν την εξειδικευμένη γνώση τους και τις καλές τους πρακτικές, με τους συμμετέχοντες.

Επιπλέον οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν το μέλλον της τραπεζικής και να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις και προοπτικές του χώρου.

To 10th Digital Banking Forum διοργανώνεται στις 30 Μαΐου από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Η συμμετοχή στo συνέδριο θα είναι εφικτή με φυσική παρουσία στο Divani Caravel και online μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn.

Μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση έκανε ο κ. Θωμάς Πούτας, Digital Business Development Manager της Amplus, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν το κομμάτι του software και του hardware. Η εταιρεία παρέχει λύσεις και σε χρηματοοικονομικά ιδρύματα.

H AMPLUS Α.Ε., με μεγάλες εταρικές πιστοποιήσεις, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2006 και κατάφερε να διεκδικήσει και να κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο της Ελληνικής αγοράς στον κλάδο της Πληροφορικής. Ιδρύθηκε από μια ομάδα κορυφαίων ειδικών πληροφορικής και κατά τη διάρκεια των ετών έχει μια σταθερή, ανοδική πορεία.

Βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου και άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού της, η εταιρία είναι ένας από τους σημαντικότερος Systems Integrators στην Ελληνική αγορά, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής σε συνεργασία με τους καλύτερους παγκοσμίως κατασκευαστές του κλάδου.

Ο κ. Πούτας παρουσίασε το νέο προϊόν SCORIP.

Μπορεί να κάνει συγκριτική αξιολόγηση μεταξύ εταιρειών, υπό-μονάδων, τμημάτων, ομάδων, προϊόντων, υπηρεσιών, έργων, τιμολογήσεων, προσφορών και άλλων μεταβλητών.

Μπορεί να παρακολουθεί και να αναφέρει την πρόοδο της εφαρμογής της στρατηγικής και των δράσεων σε οποιαδήποτε εταιρεία, τμήμα, έργο, ομάδα ή ατομικό σχέδιο δράσης παγκοσμίως.

Επίσης μπορεί να συνδέσει τη λειτουργική αριστεία με πίνακες ελέγχου κινδύνων.

Με εξατομικευμένος πίνακες ελέγχου παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Παρακολουθεί τις S.M.A.R.T. δράσεις των KPIs με KANBAN CANVAS.

Η πρόσβαση σε διαφορετικά σύνολα δεδομένων από διάφορα τμήματα μιας εταιρείας παρέχει μία ολιστική εικόνα της επιχειρηματικής απόδοσης, επιτρέποντας παράλληλες επιμέρους αναλύσεις εις βάθος, τα λεγόμενα intergrated analytics.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here