Γράφει η «ξενοδόχος»

Στο real estate «επενδύει» ο όμιλος Κωνσταντακόπουλου, ο οποίος προχωρά σε ένα ακόμη οικιστικό project στο πολυτελές συγκρότημα της Costa Navarino, έχοντας το μεγάλο πλεονέκτημα της αυξανόμενης φήμης του προορισμού ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς για γκόλφ στη Μεσόγειο.

Ο όμιλος ξεκίνησε το 2017 το πρόγραμμα πώλησης κατοικιών και οικοπέδων εντός του συγκροτήματος για τα πιο «ακριβά» ακίνητα με αξία από τα 2,8 εκατ. ευρώ και πάνω, ενώ από τις αρχές του 2019 έχει ξεκινήσει και το καινοτόμο project με το λανσάρισμα ενός «επενδυτικού» προϊόντος με την αγορά διαμερισμάτων αξίας άνω των 500 χιλ. ευρώ που προσφέρουν συγκεκριμένες αποδόσεις.

  • Τώρα το νέο οικιστικό project αφορά ένα «ενδιάμεσο» προϊόν με την πώληση ακινήτων αξίας 1- 1,2 εκατ. ευρώ:
  • Η συγκεκριμένη επένδυση αφορά σε 42 νέες τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και η εκτιμώμενη συνολική αξία προς πώληση με την ολοκλήρωση του έργου θα φτάσει τα 55 εκατομμύρια ευρώ.
  • Οι καινούριες κατοικίες θα απευθύνονται σε ένα διεθνές κοινό κυρίως σε Άγγλους, Γερμανούς και γενικότερα Δυτικοευρωπαίους καθώς επίσης σε Αμερικανούς αλλά και Έλληνες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Οι νέες κατοικίες θα διαθέτουν όλες πισίνα, θέα και άμεση πρόσβαση στα βραβευμένα γήπεδα γκολφ και στα δύο υπάρχοντα ξενοδοχεία, το Westin Resort, Costa Navarino και το Romanos, A luxury Collection Resort.

Από το προηγούμενο πρόγραμμα, μέχρι σήμερα η ΤΕΜΕΣ έχει ήδη πουλήσει πάνω από το 50% των προς διάθεση πολυτελών κατοικιών (της πρώτης φάσης ανάπτυξης που περιλαμβάνει κατοικίες με μέγεθος από 400τ.μ. έως 1.400τ.μ., σε οικόπεδα 1.500τ.μ. έως 3.000τ.μ. και τιμή εκκίνησης από 2,8εκ. ευρώ), από όταν ξεκίνησε το 2017.

Ως προς το έτερο πρόγραμμα  με τη συλλογή των branded διαμερισμάτων, Τhe Residences at The Westin Resort, Costa Navarino, η εταιρεία έχει διαθέσει από τις αρχές του 2019 και έχει πουλήσει πάνω από το 30% μέχρι σήμερα. Τα διαμερίσματα αποτελούν μέρος του ξενοδοχείου  The Westin Resort, Costa Navarino, το οποίο και θα αναλάβει τη διαχείρισή τους, δημιουργώντας αποδόσεις για τους ιδιοκτήτες.

Οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το διαμέρισμα για 8 εβδομάδες κάθε χρόνο εκτός της υψηλής περιόδου και για το υπόλοιπο διάστημα, θα λαμβάνουν ένα ετήσιο εισόδημα μέσα από ένα 18ετές πλήρως οργανωμένο πρόγραμμα αξιοποίησης των διαμερισμάτων, το οποίο τα επανεντάσσει στο ξενοδοχειακό δυναμικό.

Το ετήσιο εισόδημα για τα πρώτα πέντε χρόνια  της μίσθωσης θα είναι σταθερό και ίσο με το 4% της αξίας του κάθε διαμερίσματος, χωρίς άλλα λειτουργικά έξοδα – προ φόρων. Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων έχουν πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις,  υπηρεσίες και εμπειρίες που προσφέρονται στην Costa Navarino.

Οι τιμές πώλησης ξεκινούν από 500 χιλ. ευρώ, ενώ υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης –σε συνεργασία με ελληνικές τράπεζες- έως του 50% της αξίας του διαμερίσματος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here