Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης του ομίλου ΜΜΕ Alter Ego και έχει στην κατοχή του μεταξύ άλλων τις εφημερίδες «Βήμα», «Νέα» ενώ πρόσφατα κατέθεσε και αίτημα για τηλεοπτική άδεια.

Ο εφοπλιστής κάνει δυναμικό μπάσιμο στα ΜΜΕ της Βόρειας Ελλάδας. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού κατοχύρωσε τρεις τίτλους εφημερίδων με το.. βλέμμα προς τη βόρεια Ελλάδα.

Πρόκειται για τους τίτλους «Φωνή του Βορρά», «Φωνή της Μακεδονίας» και «Αστέρι της Μακεδονίας». Όπως αναφέρει το e-tetradio το σχετικό αίτημα στη Γενική γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου οικονομικών είχε κατατεθεί στις 19 Σεπτεμβρίου.
Οι τρεις τίτλοι ανήκαν στον πρώην ΔΟΛ αλλά είχαν λήξει τον Φλεβάρη του 2017 λίγο πριν τον πλειστηριασμό.

Δεν δίνουν το διαβατήριο

Aπορριπτική, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, ήταν η απόφαση του ΣτΕ στο αίτημα του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για αναστολή της απόφασης με την οποία η Ελληνική Αστυνομία του είχε αφαιρέσει το διαβατήριο..
Συγκεκριμένα, από την διεύθυνση διαβατηρίων της ΕΛΑΣ αφαιρέθηκε το διαβατήριο στον εφοπλιστή μετά τη διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την οποία τέθηκε σε βάρος του ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here