Γράφει η «ξενοδόχος»

Στην επόμενη μέρα της Αθήνας ποντάρει ο Λέον Αβιγκάδ των Brown Hotels που ήρθε σε συμφωνία στο τέλος της περασμένης εβδομάδας προκειμένου να εντάξει στο χαρτοφυλάκιο της ισραηλινής αλυσίδας τα τέσσερα ξενοδοχεία της οικογένειας του Γιώργου Τσακίρη, τέως προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος. 

Ο ίδιος έχει βάλει κι ένα πολύ φιλόδοξο στοίχημα, ποντάροντας και στην αναμόρφωση της περιοχής γύρω από την Ομόνοια όπου η αλυσίδα έχει πλέον τα περισσότερα ξενοδοχεία.

Οσον αφορά τη συμφωνία με τον Γιώργο Τσακίρη, λεπτομέρειες της οποίας αναμένονται τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνονται  4  ξενοδοχεία  στην  Αθήνα, ήτοι,

  1. το MUSEUM hotel 4* με δυναμικότητα 79 δωματίων και 7 σουιτών , που  βρίσκεται στα Εξάρχεια πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό μουσείο και το Ε.Μ. Πολυτεχνείο,
  2. το ξενοδοχείο Μy Athens 3*, στον Κεραμεικό με 55 δωμάτια ,
  3. το KUBIC smart hotel, 4*, το οποίο είχε εντυπωσιάσει όταν «άνοιξε» με  την καινοτομία που εισήγαγε στον κλάδο της φιλοξενίας, αποτελώντας το πρώτο έξυπνο ξενοδοχείο στην Ελλάδα,  με δυναμικότητα 56 δωματίων και τέλος
  4. το ιστορικό και αναβαθμισμένο στην κατηγορία των 4*, ξενοδοχείο ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΝ, 56 δωματίων,  του οποίου η δομική ανακαίνιση ολοκληρώθηκε τέλος του 2020 και αναμενόταν να επαναλειτουργήσει την 1η Ιουλίου.

Η Brown Hotels έχει εξελιχθεί σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην ελληνική πρωτεύουσα κα όχι μόνο:

Με αρχή το Brown  Acropol  και το γειτονικό DAVE Red Athens  στην περιοχή της Ομόνοιας, καθώς και  το παλιό La mirage  που μετά την ριζική ανακαίνιση του θα λέγεται Lighthouse Athens,το ιστορικό sans Rival στην Λιοσίων, ένα  νέο ξενοδοχείο στην οδό Θεμιστοκλέους  καθώς και το πρόσφατα ανακατασκευασμένο  ξενοδοχείο Villa Brown Ermou στο Σύνταγμα,  θα έχει ήδη ένα πολύ σημαντικό χαρτοφυλάκιο στην αγορά της Αθήνας.

Παράλληλα  η αλυσίδα  σηματοδοτεί και την εκτός Αθήνας παρουσία της με την εκκίνηση εντός  του καλοκαιριού, του  Brown Beach Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους και την ολοκλήρωση της ανακατασκευής ξενοδοχείου στην Πουνταζέζα  στην περιοχή του Σουνίου, 179 δωματίων και σουιτών.

Η λίστα των υπό υλοποίηση  projects της Βrown hotels είναι  μεγάλη και φιλόδοξη, καθώς  περιλαμβάνει γνωστά εκτός λειτουργίας ξενοδοχειακά ακίνητα όπως

  • στην οδό  Αγίου Κωνσταντίνου (παλαιό ξενοδοχείο ΙΛΙΟΝ),
  • στην οδό Ευριπίδου το 82 Euripidou hotel, 
  • στην οδό Αχαρνών (πρώην ξενοδοχείο),
  • στην οδό Σαρρή στου Ψυρρή,
  • στη Θεσσαλονίκη το πρώην ξενοδοχείο Βιέννη,

όπως επίσης και άλλα ακίνητα που στο παρελθόν είχαν τελείως διαφορετικές χρήσεις.

Στόχος της Βrown hotels είναι η λειτουργία, σε μια πρώτη φάση ανάπτυξης, 25 ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here