Στην ανάπτυξη της συμβουλευτικής πώλησης και την μετεξέλιξη των διαμεσολαβητών μέσω πλάνου συνεχούς κατάρτισης επενδύει η Απόλλων. Η εταιρεία έχοντας ως βασική στόχευση να εμφυσήσει στους συνεργάτες της την κουλτούρα του σύγχρονου επαγγελματία διαμεσολαβητή και να αναδείξει την προστιθέμενη αξία του έργου του στην κοινωνία και την οικονομία δημιούργησε το σύστημα Apollon 3C Brokers Mindset, που  αποτελεί τη συνέχεια των ενεργειών mentoring και εκπαίδευσης  των δύο τελευταίων 2 ετών. Όπως αναφέρει αναλυτικά σχετική ανακοίνωση:

«Πιστεύουμε πως σήμερα περισσότερο παρά ποτέ και λόγω των ραγδαίων αλλαγών της τεχνολογικής ανάπτυξης αλλά και των μεταβολών στην αγοραστική συμπεριφορά του τελικού καταναλωτή που έχει στραφεί στο Value for Money, χρειάζεται να προσθέσουμε νέα αξία στον ρόλο του Ασφαλιστικού Συμβούλου. Να τον βοηθήσουμε να μετασχηματιστεί και ο ίδιος, ώστε να πάρει τη θέση και τα αποτελέσματα που του αξίζουν πραγματικά.

Αυτό για εμάς στην Απόλλων Α.Ε. σημαίνει να θωρακίσουμε του συνεργάτες μας μέσα από καινοτόμες ενέργειες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης αλλά και του διαμοιρασμού των πολύτιμων εμπειριών τους, διαμέσου της νέας κοινότητας που δημιουργήσαμε.

Όραμα μας είναι να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τη δυνατότητα υψηλά ποιοτικών υπηρεσιών εκπαίδευσης, ταυτόχρονα με την τεχνολογική τους εξέλιξη που ήδη προσφέρουμε, ώστε να συμβάλουμε όχι απλά στην ανάπτυξη και την κερδοφορία τους αλλά και στη δημιουργία της κουλτούρας των Ασφαλιστικών Συμβούλων που θα μας επιλέξουν.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here