Η Endless EC ανακοινώνει την ανανέωση του διοικητικού της συμβουλίου με την προσθήκη νέων με-λών με ευρεία και ενεργή εμπειρία σε θέματα του επιχειρείν και της αειφόρου ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο νέο Δ.Σ. εισέρχονται ως μη εκτελεστικά μέλη ο κ. Δημήτρης Βαλαχής, Group CEO Ομίλου Fourlis, ο κ. Αρμόδιος Γιαννίδης, CEO Vitex Α.Ε., ο κ. Λεωνίδας Βρεττάκος, πρόεδρος των Ελληνικών Αλυκών και η Δρ. Ευαγγελία Γκίζα, Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας και Ποιοτικού Ελέγχου στην Π.Γ. Νίκας Α.Ε.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που καλωσορίζω στη μεγάλη μας ομάδα τέσσερις εξαιρετικούς ανθρώπους και επαγγελματίες που με την εμπειρία και τις γνώσεις τους θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια στο στόχο μας: να γίνουμε ένας οργανισμός πρότυπο σε όλα τα επίπεδα. Με αυτό τον τρόπο παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για διαρκή εξέλιξη και παράλληλα ακολουθούμε την πολιτική εταιρικής διακυβέρνησης που αναμορφώσαμε πριν από περίπου δύο χρόνια και η οποία διασφαλίζει η πρόοδος μας να επιτυγχάνεται με όρους υπευθυνότητας, βιωσιμότητας και αειφορίας» σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιώργος Τρακάκης.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Χρήστος Τρακάκης, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος
  2. Γεώργιος Τρακάκης, Διευθύνων, Εκτελεστικό Μέλος
  3. Ιωάννης Τρακάκης, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  4. Αρμόδιος Γιαννίδης, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  5. Ευαγγελία Γκίζα, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  6. Δημήτριος Βαλαχής, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  7. Λεωνίδας Βρεττάκος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ