Η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels ενισχύει την παρουσία της στη Δυτική Μάνη, με την προσθήκη ενός καινούριου project, της Villa NUPADI.

Πρόκειται για ένα νέο συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών σε κοντινή απόσταση από το φαράγγι της Νούπαντης, που καταλήγει στην παραλία του Φονέα. Το κατάλυμα είναι χτισμένο σε υψόμετρο 120 μ., σε απόσταση μόλις 4 χλμ. από τη γραφική Καρδαμύλη.

Για τη λειτουργία της Villa NUPADI, όπως και για το σύνολο του δικτύου της, η Aria, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ακολουθεί αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής, καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων αρχών, διασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία φιλοξενίας για τους επισκέπτες.

Η Αria Hotels  ανήκει στον όμιλο Libra Group συμφερόντων της οικογένειας Λογοθέτη.  Ο Libra Group είναι ένας ιδιωτικός διεθνής επιχειρηματικός όμιλος που ελέγχει 30 θυγατρικές εταιρείες σε πέντε ηπείρους και έχει επικεντρωθεί κυρίως στη ναυτιλία, την αεροπλοΐα, τη μεσιτεία ακινήτων (real estate), τη φιλοξενία και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here