Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO)στη ΖeniΘ, αναλαμβάνει από σήμερα ένα έμπειρο στέλεχος της εταιρείας, ο Fulvio Siotto.

Με σπουδές Ηλεκτρονικής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο της Πάντοβα της Ιταλίας και ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Marketing, Πωλήσεων και Ενέργειας της ιταλικής Eni gas e luce από το 2015 έως το 2020, o κ. Siotto ανέλαβε χρέη Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ZeniΘ στην αρχή του έτους. Στο παρελθόν κατείχε διευθυντικές και διοικητικές θέσεις σε άλλες σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών, παραγωγής και διανομής ενέργειας.

Ο Fulvio Siotto διαδέχεται τον Federico Regola o οποίος συνταξιοδοτείται. Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο F. Regola ηγήθηκε της ZeniΘ από το 2014 και μέσα σε λίγα χρόνια πέτυχε να οδηγήσει την εταιρεία στην κορυφή, μετασχηματίζοντας έναν μονοπωλιακό κολοσσό, το Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, σε έναν ισχυρό εναλλακτικό πάροχο ενέργειας, τη ZeniΘ.

Αξιοποιώντας στο μέγιστο την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της αλλά και της μητρικής εταιρείας Eni, δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις και προϊόντα για τους καταναλωτές και προωθώντας την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της, ο κ. Regola συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της ZeniΘ, η οποία αγγίζει σήμερα τις 500.000 μοναδικές συνδέσεις, σημειώνοντας ανάπτυξη 60% την τελευταία τριετία.

O κ. Fulvio Siotto, Διευθύνων Σύμβουλος της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Eίναι μεγάλη μου τιμή να αναλαμβάνω τα ηνία της ZeniΘ που μέσα από τις μοναδικές ικανότητες, το ταλέντο και την εμπειρία των ανθρώπων της έχει καταφέρει όχι μόνο να βρίσκεται με κάθε τρόπο δίπλα στους πελάτες της, αλλά και να διατηρηθεί στην κορυφή, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς. Με το ίδιο όραμα και νέους στόχους για πιο αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις, ανυπομονώ να δουλέψω με όλη την κορυφαία ομάδα μας, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα πιο πρωτοποριακά, προϊόντα και νέες ψηφιακές υπηρεσίες, επιβραβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here