Γράφει η «ξενοδόχος»

Το ντεμπούτο της ισραηλινής αλυσίδας Brown Hotels στην Ελλάδα σηματοδοτεί η έναρξη λειτουργίας του Brown Acropol στην περιοχή της Ομονοίας.

Το νέο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο άνοιξε το περασμένο Σαββατοκύριακο (soft opening), σε μία δύσκολη συγκυρία για τα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας που έχουν υποστεί πλήγμα και αυτά με συνεχείς ακυρώσεις και «πάγωμα» των κρατήσεων λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Η άφιξη πάντως του νέου Brown Acropol αποτελεί το σημαντικότερο νέο ξενοδοχειακό εγχείρημα στην πλατεία, η οποία έχει αρχίσει και αποκτά νέο πρόσωπο, δεδομένου και του μεγάλου επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Το ξενοδοχείο, ιδιοκτησίας της οικογένειας Μιχαηλίδη, στην οδό Πειραιώς 1 είχε κλείσει το 2010, την περίοδο που οι πληρότητες στην ελληνική πρωτεύουσα είχαν μειωθεί και τώρα επανέρχεται μετά από μεγάλη ανακαίνιση από τους Ισραηλινούς, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε μακροχρόνια μίσθωσή του.

Το νέο Acropol διαθέτει 165 δωμάτια, συνεδριακούς χώρους και roof top bar restaurant.

Το επόμενο ξενοδοχείο που πρόκειται να ανοίξει κάτω από την «ομπρέλα» της Brown, θα είναι το Dave Red Athens, ένα ακόμη ξενοδοχείο στην ίδια περιοχή, στον πεζόδρομο της οδού Μαρίκας Κοτοπούλη στη συμβολή με την Βερανζέρου, απέναντι από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

  • Οι Ισραηλινοί έχουν προγραμματίζει την έναρξη λειτουργίας του νέου Dave Red εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία. Στα πέριξ της περιοχής της Ομόνοιας πάντως είναι προγραμματισμένα για λειτουργία πάνω από 4 μονάδες.

Συνολικά, οι επιτελείς της Brown έχουν δηλώσει ότι θέλουν να ανοίξουν 11 νέα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ήδη έχουν προχωρήσει και στις σχετικές μισθώσεις/ αγορές.

Η αλυσίδα Brown Hotels, με έδρα το Τελ Αβίβ, διαθέτει boutique hotels σε πολλές σημαντικές πόλεις του κόσμου. Συγκεκριμένα, διαθέτει τα Brown TLV, Brown Beach House, Poli House και DAVE στο Τελ Αβίβ, καθώς και τα Villa Brown και Villa Ba’Moshava στην Ιερουσαλήμ.

  • «Τα Brown Hotels έχουν προταθεί επανειλημμένα από διεθνούς φήμης έντυπα lifestyle, αρχιτεκτονικής και ταξιδίων όπως Vogue, Times, Wallpaper, Travel & Leisure, Conde Nast Traveller, National Geographic, NYTimes κ.α.», αναφέρουν οι επιτελείς της εταιρείας, η οποία έχει επίσης ξενοδοχεία στην πόλη Τρογκίρ της Κροατίας, στην Κύπρο και τη Γερμανία, ενώ τώρα επεκτείνεται και στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here