Γράφει η «ξενοδόχος»

Δεν θέλουν να πουλήσουν το “President’’ οι ιδιοκτήτες του, την ίδια στιγμή που προχωρούν οι διαδικασίες για την έξοδο της ιδιοκτήτριας εταιρείας – ΓΕΚΕ- από το ΧΑΑ.

Η διοίκηση συνεχίζει να διαψεύδει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει περί πώλησης του ξενοδοχείου των Αμπελοκήπων και ανέφεραν ένα τίμημα στα πέριξ των 110 εκατ. ευρώ. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις πληρότητες και την πορεία του ξενοδοχείου, είχε ικανοποιητικές επιδόσεις για το δίμηνο Ιουλίου- Αυγούστου, ακολουθώντας τη γενικότερη τάση του ελληνικού τουρισμού. Ωστόσο, ο  προβληματισμός επιστρέφει τώρα για το τι μέλλει γενέσθαι από το φθινόπωρο, πολύ περισσότερο δε ελλείψει επαγγελματικού τουρισμού, ακόμη, στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, χθες, έγινε γνωστό ότι υποβλήθηκε αίτημα προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αιτήματος από την οικογένεια Κεφαλά και την κα Δωροθέα Κεφάλα για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς του συνόλου των κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών της εταιρείας που δεν κατέχει, όπως άλλωστε προβλέπεται από τις σχετικές διαδικασίες.

Ειδικότερα, προτείνεται η εξαγορά των μετοχών των υπόλοιπων μετόχων, οι οποίοι δεν αποδέχθηκαν την από 10.06.2021 Δημόσια Πρόταση, ήτοι μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 2.25% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here