Ο Μάικλ Τζόρνταν, υπήρξε αναμφισβήτητα ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Πέραν αυτού όμως έδειξε σε πολλούς “συνοδοιπόρους” του πώς μπορούν να γίνουν επιτυχημένοι επιχειρηματίες κατά τη διάρκεια της καριέρας τους ή και αργότερα.

Ο πλουσιότερος αθλητής του κόσμου έχει επενδύσει σε πολλές εταιρείες και projects, βάζοντας σε κάποιες από αυτές την υπογραφή του.

Ο Μ. Jordan κερδίζει εκατοντάδες εκατομμύρια από την Air Jordan, επενδύει σε εταιρείες όπως η Dapper Labs, η Darftkings, η Cincoro Tequila και άλλες. Είναι ο πλειοψηφικός μετόχος του franchise του NBA Charlotte Hornets και πρόσφατα επένδυσε σε μια εταιρεία ρολογιών, τη WatchBox.

Ο M Jοrdan και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επενδύουν εκατομμύρια στη WatchBox

Έχοντας ιδρυθεί το 2017, η WatchBox πουλά ρολόγια πολυτελείας second hand. O διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τζάστιν Ρέις. Μιλώντας στο CNBC είπε ότι η εταιρεία φέτος εκτιμάται πως θα έχει καθαρά έσοδα 300 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ στο μέλλον θα μπορούσε κατά τον ίδιο να εισέλθει στο Χρηματιστήριο.

Όπως ανέφερε ο Reis, η WatchBox ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε συνολικά έσοδα από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της.

Ο πρωταθλητής και MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ακολούθησε επίσης τα βήματα του 6 φορές πρωταθλητή του NBA Michael Jordan, μπαίνοντας στην ομάδα της WatchBox και επενδύοντας σε αυτή. Μαζί τους είναι επίσης ο ιδιοκτήτης των Milwaukee Bucks, Marc Lasry, οι αστέρες των Phoenix Suns – Chris Paul και Devin Booker, ο Karl Anthony Towns της Minnesota Timberwolves και ο επενδυτής της Wall Street, Bill Ackman.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here