Γράφει η «ξενοδόχος»

Σε όλο το φάσμα της αγοράς ακινήτων,  επενδύει η ΤΕΝ Βrinke, η θυγατρική του ολλανδικού ομίλου που έχει τοποθετήσει ουκ ολίγα κεφάλαια στην ελληνική αγορά ακινήτων το τελευταίο διάστημα.

Μέχρι σήμερα η αγορά γνώριζε περισσότερο τις δραστηριότητες της εταιρείας κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών ακινήτων, γραφεία, logistics και εμπορικά, κατηγορίες όπου την τελευταία δεκαετία η εταιρεία έχει δώσει το στίγμα της και με το παραπάνω. Ωστόσο, πλέον οι επενδύσεις επεκτείνονται τόσο στα οικιστικά ακίνητα μέσα στις πόλεις- είναι ήδη ορατές οι ταμπέλες της εταιρείας ανά την Αθήνα- όσο και στην εξοχική κατοικία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα έργα που ολοκλήρωσε η εταιρεία εν μέσω πανδημίας και μάλιστα το 2020, περιλαμβάνεται το νέο κτίριο γραφείων στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς επίσης και η γνωστή πρώην κλινική Κυανούς Σταυρός στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας που μετατράπηκε σε γραφεία 3.500 τ.μ..

Επιπλέον στον πολλά υποσχόμενο κλάδο των logistics, ολοκληρώθηκε ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα logistics στην Ελευσίνα 45.000 τ.μ. σε έκταση 120.000 τ.μ..

Σε σχέση με τα νέα έργα αυτή την στιγμή, σήμερα η εταιρεία αναπτύσσει πέντε μεγάλα συγκροτήματα εμπορικών καταστημάτων ή εμπορικών πάρκων σε Πειραιά, Αθήνα και επαρχία καθώς επίσης έχει ξεκινήσει και η ανάπτυξη τριών μεγάλων συγκροτημάτων logistics στη Δυτική Αττική, ενώ αποκαθίστανται οι όψεις στο Γιαβάσειο κληροδότημα στην Αθήνα.

Πιο πρόσφατα και λόγω της αυξημένης ζήτησης, η TEN BRINKE έχει προχωρήσει και σε αγορές ακινήτων για οικιστικές αναπτύξεις, εντός Αττικής, ενώ παράλληλα έχει στα σκαριά και νέα projects σε δημοφιλείς προορισμούς για εξοχική κατοικία με θετικό ενεργειακό αποτύπωμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here