Γράφει η «ξενοδόχος»

Ναυτιλία και real estate. Aυτές θα είναι οι νέες business της οικογένειας Στέγγου μετά τη μεταβίβαση του Πόρτο Καρράς στην Belterra του Ιβάν Σαββίδη, η οποία πάντως δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί λόγω των εκτεταμένων νομικών και λοιπών ελέγχων που είναι σε εξέλιξη.

Για την επέκτασή της στους νέους τομείς δραστηριότητας, η Τεχνική Ολυμπιακή, η μητρική του ομίλου Στέγγου πρόκειται να πραγματοποιήσει στο τέλος Φεβρουαρίου έκτακτη γενική συνέλευση που θα επικυρώνει ακριβώς την επέκταση των δραστηριοτήτων του ομίλου σε νέους επιχειρηματικούς τομείς.

  • Μεταξύ των θεμάτων θα είναι και η έγκριση ίδρυσης ή απόκτησης εταιρειών προς υλοποίηση της επέκτασης των δραστηριοτήτων του ομίλου, συμπεριλαμβανόμενης και της ίδρυσης εταιρειών με πλειοψηφική συμμετοχή προς απόκτηση εμπορικών πλοίων.

Οσο για το Πόρτο Καρράς, η πλευρά Σαββίδη επί του παρόντος κρατά κλειστά τα χαρτιά της μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες. Το σίγουρο είναι ότι το εμβληματικό ιστορικό συγκρότημα της Χαλκιδικής θα περάσει από εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαινίσεων, ενώ ήδη έχει αρχίσει να δέχεται κρατήσεις για την τουριστική σεζόν του 2021.

Το χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας- αυτή την στιγμή δεδομένου ότι εν καιρώ πανδημίας τα όποια χρονοδιαγράμματα είναι στον ‘’αέρα’’- κάνουν λόγο για εκκίνηση το Πάσχα, λίγο πριν την Πρωτομαγιά, ενώ ήδη ‘’τρέχουν’’ προσφορές για κρατήσεις που θα γίνουν έως το τέλος Φεβρουαρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here