Η Eurobank σχεδιάζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των Σαουδικής Αραβίας, Ντουμπάι, Ινδίας και Ισραήλ, καθώς η τράπεζα επιδιώκει να αυξήσει τα κέρδη από διεθνείς δραστηριότητες.

«Για να είμαστε επιτυχημένοι, πρέπει να αυξήσουμε το αποτύπωμά μας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν αυξηθούν οι αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται», δήλωσε στο Bloomberg ο Σταύρος Ιωάννου, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής διεθνών δραστηριοτήτων της Eurobank. «Αυτές είναι ακόμη υπό ανάπτυξη αγορές wealth management στις οποίες πρέπει να μπεις αρκετά νωρίς για να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες».

Η Eurobank έχει ήδη παρουσία στην Κύπρο, στο Λουξεμβούργο, στη Βουλγαρία και στο Λονδίνο, ενώ πρόσφατα εξαγόρασε τη μονάδα Personal Finance της BNP Paribas στη Βουλγαρία, προσθέτοντας 400 εκατ. ευρώ σε δάνεια και 100 εκατ. ευρώ νέες καταθέσεις. Αύξησε επίσης το μερίδιό της στην κυπριακή Ελληνική Τράπεζα στο 29,2% και στοχεύει να αυξήσει περαιτέρω τη συμμετοχή της σύντομα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here