Ο όμιλος εταιρειών της «Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.», ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο πάροχους σκαφών αναψυχής για ναύλωση, ανακοινώνει την επέκταση της παρουσίας του στο Μαυροβούνιο με τη δημιουργία μιας νέας βάσης ναυλώσεων στη Μαρίνα Σόλιλα. Αυτή η σημαντική ανακοίνωση επισημαίνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες επιλογές και ευκαιρίες στους ναυλωτές μας στον υπέροχο προορισμό του Μαυροβουνίου.

Η Μαρίνα Σόλιλα βρίσκεται σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες του Μαυροβουνίου, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους ναυλωτές μας. Η νέα αυτή βάση θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα από  σκάφη αναψυχής για ναύλωση, συμπεριλαμβανομένων Monohull και Catamaran, με ή χωρίς πλήρωμα, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις όλων των ναυλωτών μας.

Bay of Kotor at dusk, Montenegro

Η επέκταση στο Μαυροβούνιο ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για ταξίδια με σκάφος αναψυχής σε αυτήν την περιοχή της  Αδριατικής, που προσφέρει κρυστάλλινα νερά, εκπληκτικά τοπία και ενδιαφέροντες προορισμούς. Η Μαρίνα Σόλιλα είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την ακτή του Μαυροβουνίου και της Κροατίας με ένα ασφαλές και άνετο σκάφος αναψυχής.

Ο κύριος Θεοφάνης Κυριακούλης, Διευθύνων Σύμβουλος της «Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.», η οποία αποτελεί την μητρική εταιρεία του ομίλου, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη νέα μας βάση ναυλώσεων στη Μαρίνα Σόλιλα στο Μαυροβούνιο. Αυτή η επένδυση αντανακλά την προσήλωσή μας στην παροχή ανώτερων υπηρεσιών στους ναυλωτές μας και τη διάθεσή μας να τους προσφέρουμε τις καλύτερες εμπειρίες ναυλώσεων σκαφών αναψυχής σε αυτήν τη μοναδική περιοχή.”

Οι ενδιαφερόμενοι ναυλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στον ιστότοπό μας www.kiriacoulis.com

Ο όμιλος εταιρειών της «Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.» είναι ένας κορυφαίος πάροχος σκαφών αναψυχής για ναύλωση με πολυετή εμπειρία στον χώρο των θαλάσσιων ταξιδιών. Με ένα εκτενή στόλο από 308 σκάφη αναψυχής, Monohull και Catamaran, και παρουσία  σε Μεσόγειο και Καραϊβική, σε 7 διαφορετικές χώρες με 25 σημεία εξυπηρέτησης ναυλωτών (βάσεις),  ο όμιλος μας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους ναυλωτές του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ