Η Mellon και η Viddget συνεργάζονται με σκοπό τον μετασχηματισμό των contact centres σε Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Κύπρο, ΠΓΔΜ, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία και Ουκρανία, μέσα από λύσεις interactive video chat.

Η λύση συνομιλίας της Viddget μέσω βίντεο δίνει τη δυνατότητα στους εκπροσώπους κάθε επιχείρησης να ενισχύσουν τον τρόπο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης μέσα από την αμεσότητα της ανθρώπινης, εξατομικευμένης επαφής σε πραγματικό χρόνο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας εύχρηστης λειτουργίας που παρέχει συνομιλία μέσω βίντεο, χωρίς να απαιτείται καμία εγκατάσταση από την πλευρά του πελάτη.

Η λύση είναι κατάλληλη για τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και οργανισμούς τηλεπικοινωνιών, καθώς και για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η λύση ενισχύει την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα του κέντρου επικοινωνίας, αυξάνοντας τελικά τα ποσοστά conversion και ικανοποίησης. Τα κέντρα επικοινωνίας επωφελούνται, επίσης, από τη συμβατότητα της λύσης με τα πιο δημοφιλή συστήματα διαδικτυακής επαλήθευσης (online verification) και από την εύκολη ενοποίηση με άλλα συστήματα.

Η Viddget αποτελεί μια  εύκολα διαχειρίσιμη πλατφόρμα που προσφέρεται με τρεις τρόπους:

  • cloud,
  • on-premise ή
  • SaaS, μέσω του εκτεταμένου δικτύου contact centres της Mellon.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here