Το Banks.com.gr αφουγκρΑζεται τις συνεχεΙς εξελΙξεις, σε Ολα τα επΙπεδα της αγορΑς κι Ετσι εγκαινιΑζει μΙα νέα στΗλη για την αγορΑ των κρυπτονομισμΑτων.

Η Unchain θα φιλοξενεί άρθρα και αναλύσεις για το ολοένα και αυξανόμενο αναγνωστικό μας κοινό που επιθυμεί να πληροφορείται με διεισδυτική θεματογραφία στα άδυτα του crypto και της τεχνολογίας blockchain.

Διαβάστε το πρώτο άρθρο της στήλης μας…

Γράφει ο Ευάγγελος Τσάπας

Είναι διάχυτη η βεβαιότητα ότι τo τέλος της δεκαετίας του 2020 θα βρει έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο από τον σημερινό.

Η βιώσιμη ανάπτυξη, η εταιρική υπευθυνότητα, η μείωση του λειτουργικού κόστους με ταυτόχρονη αύξηση της αποδοτικότητας θα είναι η βασικοί παράγοντες που θα ορίσουν το πλαίσιο των στρατηγικών και των προσδοκιών των αγορών.

Ήδη, η ηλεκτροκίνηση, το ενεργειακό αποτύπωμα και τα αποκεντρωμένα νομίσματα έχουν αρχίσει να μπαίνουν στην ατζέντα των συζητήσεων επιχειρηματιών και επενδυτών.

Πολλές φορές στη ζωή, νιώθουμε αδύναμοι να αντιληφθούμε και να οικειοποιηθούμε το καινούργιο. Οι τρόποι και τα μέσα που το παρουσιάζουν, χρησιμοποιούν όρους και κώδικες άγνωστους προς τα εμάς, με αποτέλεσμα την αποξένωση μας από το αντικείμενο.

Η βασική προσπάθεια αυτής της στήλης είναι να κάνει κατανοητό τον τρόπο λειτουργίας των κρυπτονομισμάτων και της τεχνολογίας blockchain, ώστε να μπορούν γίνουν προσιτά σε ανθρώπους που μέχρι σήμερα τα βλέπουν ως κάτι δυσνόητο και απόμακρο.

Μαζί θα δούμε τις αγορές, τα ανταλλακτήρια, τα πορτοφόλια, τα business plan και φυσικά θα παρουσιάζουμε και θα σχολιάζουμε τα νέα και την επικαιρότητα της αγοράς των κρυπτονομισμάτων.

Ας απελευθερώσουμε λοιπόν την γνώση γύρω από τα κρυπτονομίσματα και ας διερευνήσουμε τις προοπτικές της blockchain τεχνολογίας.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρα πολυ καλη τοποθετηση μπραβο για αυτη την κινηση και ευχομαι μεσα απο εδω να μαθει ολος ο κοσμος την αξια αυτης της θαυμασιας τεχνολογιας !!!

  2. Συγχαρητηρια για την εναρξη μιας τετοιας στηλης. Η τεχνολογια blockchain ηρθε για να μεινει και θα εφαρμοστει αργα ή γρηγορα στην πραγματικη οικονομια.
    Επισης και τα κρυπτο νομισματα θα κερδιζουν ολο και πιο πολυ εδαφος στη χρησιμοτητα και στην αποδοχη απο τον κοσμο και σιγουρα η σωστη ενημερωση και πληροφορηση μονο χρησιμη μπορει να ειναι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here