Η ετήσια, εξ αναβολής Γενική Συνέλευση της Attica Bank, πραγματοποιήθηκε χθες.

Οι μέτοχοι εξέλεξαν το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο, με τριετή θητεία ενώ εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις της χρήσης του 2018.

Ο κ. Αντώνης Βαρθολομαίος εξελέγη αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος.

Ο CEO της Τράπεζας Θ. Πανταλάκης παρουσίασε το νέο στόχο εντός του έτους, για αύξηση της ρευστότητας κατά 200-250 εκατ. ευρώ μέσω τιτλοποιήσεων και αύξηση των χορηγήσεων κατά 150 εκατ. ευρώ με έμφαση στις χορηγήσεις μέχρι 150.000 ευρώ.

Ο κ. Κώστας Μητρόπουλος, μέχρι πρόσφατα εντεταλμένος σύμβουλος της PwC Ελλάδας, τοποθετήθηκε στην προεδρία της Attica Bank αναλαμβάνοντας τη θέση του πρόσφατα αποβιώσαντος Γιώργου Μιχελή. Ο κ. Μητρόπουλος διαθέτει σημαντική εμπειρία σε θέματα που αφορούν την αναδιάρθρωση και την οργάνωση επιχειρήσεων, αποτιμήσεις εταιρειών και ιδιωτικοποιήσεις. Υπήρξε ο ιδρυτής της Kantor Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε., διευθύνων σύμβουλος της PQH, επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ και μέλος διοικητικού συμβουλίου σε αριθμό εταιρειών του ομίλου EFG.

Αντιπρόεδρος της Attica Bank τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ Κωνσταντίνος Μακέδος. O κ. Κωνσταντίνος Μακέδος είναι Πρόεδρος του Ταμείου Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (Τ.Μ.Ε.Δ.Ε.) από την ίδρυσή του, την 1/1/2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here