Μετά την ανακοίνωσή στα τέλη του περασμένου έτους, η Goodyear παρουσιάζει τώρα τα κορυφαία ελαστικά επιδόσεων στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2019. Οι παρευρισκόμενοι στην έκθεση αυτοκινήτου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα ελαστικά Goodyear Eagle F1 SuperSport, Eagle F1 SuperSport R και Eagle F1 SuperSport RS.

Τα ελαστικά αναπτύσσουν καινοτόμες τεχνολογίες και συνθέσεις που επιτρέπουν σημαντικές βελτιώσεις στις αποστάσεις φρεναρίσματος και στους χρόνους που αφορούν το γύρο της πίστας, χωρίς να απορρίπτουν τα μη απτά χαρακτηριστικά της οδηγικής εμπειρίας όπως η ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια της στροφής, κατά την πέδηση και την απώλεια ελέγχου.

Η σειρά ελαστικών SuperSport της Goodyear

Το ελαστικό Eagle F1 SuperSport αντλεί από την αγωνιστική εμπειρία της Goodyear για να παρέχει ανώτερα επίπεδα πρόσφυσης και χειρισμού. Οι άκαμπτες αυλακώσεις της γόμας του ελαστικού μαζί με ένα μεγάλο κλειστού τύπου εξωτερικό μοτίβο που χρησιμοποιείται στο ακριανό κομμάτι του ελαστικού εξασφαλίζουν responsive αλλαγές στην κατεύθυνση και παρέχουν έλεγχο κατά τη μεταφορά βάρους στις στροφές. Ένας ιδιαίτερα συμπαγής σχεδιασμός πλευρικών τοιχωμάτων βελτιώνει περαιτέρω το χειρισμό χωρίς να θέτει αδικαιολόγητα σε κίνδυνο την οδηγική άνεση. Παρόλο που αναπτύχθηκε κυρίως για συνθήκες στεγνού οδοστρώματος, η Goodyear έχει αντιμετωπίσει με καινοτόμο τρόπο την απόδοση σε βρεγμένα οδοστρώματα μέσω της ανάπτυξης ενός συνδυασμού πολλαπλών ενώσεων χάρη στον οποίο εξωτερικά τμήματα βελτιστοποιημένα για στεγνές επιφάνειες, συνδυάζονται με τρία κεντρικά τμήματα βελτιστοποιημένα για υγρές επιφάνειες. Αυτό επιτρέπει τους οδηγούς να πιέζουν περισσότερο τα ελαστικά στις στροφές σε στεγνό οδόστρωμα ενώ την ίδια στιγμή να απολαμβάνουν υποδειγματικό φρενάρισμα και ικανότητα χειρισμού σε βρεγμένο δρόμο.

Το ελαστικό Eagle F1 SuperSport R αυξάνει περαιτέρω τα επίπεδα πρόσφυσης και την ακρίβεια στην ικανότητα διεύθυνσης του οχήματος, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Τα επίπεδα πρόσφυσης ενισχύονται μέσω της χρήσης μιας σύνθεσης υψηλής τριβής που προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα πρόσφυσης σε στεγνό περιβάλλον, ενώ η εξαιρετική σταθερότητα στις στροφές εξασφαλίζεται από τις γέφυρες που υπάρχουν στο εσωτερικό κομμάτι της γόμας του ελαστικού, μειώνοντας την αλλαγή σχηματισμού των αυλακώσεων της γόμας του ελαστικού κάτω από συνθήκες άσκησης υψηλών δυνάμεων στις στροφές. Η ακρίβεια και η ανατροφοδότηση του τιμονιού έχουν επίσης βελτιωθεί με τη βελτιστοποίηση του αποτυπώματος του ελαστικού για μια πιο συνεπή κατανομή της πίεσης.

Το ελαστικό Eagle F1 SuperSport RS είναι το ελαστικό της Goodyear το οποίο αφορά περισσότερο τους αγώνες και έχει σχεδιαστεί για να πιέζει τα όρια της απόδοσης στην πίστα την ίδια στιγμή που παραμένει νόμιμο για χρήση στον δρόμο. Μια εξαιρετικά εξειδικευμένη αγωνιστική σύνθεση προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και επίπεδα απόδοσης σε συνθήκες στεγνού οδοστρώματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here