Σε ένα νέο video, τα SUV μοντέλα της θρυλικής μάρκας έρχονται αντιμέτωπα με τα αστέρια της ποδοσφαιρικής ομάδας της Juventus.

Για πρώτη φορά στον αγώνα μεταξύ των Bianconeri και της Crotone το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, το λογότυπο Jeep® 4xe τοποθετήθηκε στις ασπρόμαυρες εμφανίσεις της πρωταθλήτριας ομάδας, τονίζοντας τις κορυφαίες δυνατότητες και παράλληλα τη φιλικότητα προς το περιβάλλον που προσφέρουν τα νέα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep.

Μόλις 2 μήνες πριν, οι Jeep® και Juventus πανηγύρισαν την 9η κατάκτηση στη σειρά του Ιταλικού πρωταθλήματος. Το σερί επιτυχιών των δύο θρυλικών ονομάτων ξεκίνησε το 2012 και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Το 2020 είναι μια εξαιρετικά σημαντική χρονιά και για την Jeep που παρουσιάζει τα πρώτα της Plug-in Hybrid μοντέλα, μόλις λίγους μήνες πριν περάσει στην 8η δεκαετία πορείας στο χώρο του αυτοκινήτου.

4xe: Εξηλεκτρισμένες επιδόσεις σε κάθε έδαφος

Ο εξηλεκτρισμός αποτελεί σημαντικό σταθμό στην πορεία εξέλιξης της Jeep και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της μάρκας να αποτελέσει ηγέτη στην εφαρμογή βιώσιμων τεχνολογιών, διατηρώντας παράλληλα τον μοναδικό της χαρακτήρα. Με την τεχνολογία Plug-in Hybrid, τα μοντέλα 4xe της Jeep προσφέρουν την μεγαλύτερη απόδοση και απόλαυση από οποιοδήποτε άλλο Jeep. Τιμούν απόλυτα τη φιλοσοφία «Go Anywhere, Do Anything” της μάρκας και παράλληλα είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση στην πόλη, διαθέτοντας εκτός των άλλων και δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης για 50χλμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here