Μια λύση που θα διευκολύνει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των φυσικών καταστημάτων να  αναπτύξουν το ταχύτερο δυνατό το ηλεκτρονικό τους κατάστημα φέρνει η SAP με μια νέα πλατφόρμα η οποία λειτουργεί στη λογική του Software-as-a-Service.

Η καινοτόμος αυτή λύση είναι mobile-first (δηλαδή, δίνει προτεραιότητα στην πρόσβαση του πελάτη από κινητό, καθώς αυξάνεται ραγδαία το ποσοστό των χρηστών που κάνουν αγορές από το κινητό τους), αλλά ταυτόχρονα προσφέρει την ίδια εμπειρία κι από άλλα ψηφιακά κανάλια.

Επίσης μπορεί να «στηθεί» μέσα σε λίγες ημέρες χωρίς τη χρήση κώδικα, φιλοξενείται στο cloud και ενσωματώνει τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης προκειμένου να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εμπειρία του υποψήφιου αγοραστή.

Πλούσιες δυνατότητες, χωρίς συμβιβασμούς

Εκτός από το ευρύτατο περιεχόμενο που μπορεί να διαχειριστεί, η πλατφόρμα διευκολύνει την παρουσίαση νέων προϊόντων στην αγορά, με εντυπωσιακό τρόπο και χρήση pop-up stores, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με πρωτότυπες εφαρμογές για κινητά και, επίσης, επιτρέπει την προσθήκη in-store kiosks, χάρη στα οποία ηλεκτρονικές και φυσικές πωλήσεις συνδυάζονται σε μια ολοκληρωμένη πολυκαναλική αγοραστική εμπειρία. Όλα αυτά συνδυάζονται με ειδική παραμετροποίηση, ώστε οι χρήστες κινητών (δηλαδή, όλοι μας) να απολαμβάνουν τις αγορές τους χωρίς συμβιβασμούς, κάτι που βεβαίως ισχύει και για όσους προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους από tablet, laptop ή desktop.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του SAP Upscale Commerce, η ενσωμάτωση στην πλατφόρμα στοιχείων Τεχνητής Νοημοσύνης που, σε συνδυασμό με ψηφιακές τεχνολογίες διαχείρισης των διάφορων κατηγοριών περιεχομένου, της επιτρέπουν να αναγνωρίζει τι αυξάνει τις πωλήσεις και τα κέρδη στις ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Το «mobigram», δηλαδή η «προσωπική βιτρίνα» που με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης δημιουργείται για κάθε πελάτη, μπορεί να μεταβάλλεται δυναμικά ανά περίπτωση, αναβαθμίζοντας με μοναδικό τρόπο την αγοραστική εμπειρία, με όλες τις θετικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό στα έσοδα και τα κέρδη της επιχείρησης ή του προμηθευτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here