Η STIRIXIS Group έχοντας επιδείξει την χρόνια εμπειρία της στις ολικές μεταμορφώσεις επαγγελματικών χώρων, προχώρησε πρόσφατα σε ένα ακόμη ιδιαίτερο αποτέλεσμα επί του κτιρίου της εταιρίας Drone Solutions.

Η Drone, η οποία απόλαυσε την στρατηγική σχεδιαστική τεχνογνωσία της STIRIXIS, πρόκειται για μια καινοτόμο εταιρία με πάθος για την τεχνολογία και τις εφαρμογές των Συστημάτων Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣΜΗΕΑ). Η ίδια προσφέρει ένα πλήθος συμβουλευτικών υπηρεσιών επί των drones, καθώς και την δυνατότητα παροχής εξοπλισμού για κάθε είδους χρήση τους. Η ακαδημία της, μάλιστα, δίνει την δυνατότητα σε όλους να λάβουν την απαραίτητη εκπαίδευση για την σωστή και πλήρη λειτουργία των μηχανημάτων.

Η STIRIXIS Group αντιμετωπίζοντας ολιστικά το έργο και αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για ένα πολυχρηστικό κτίριο, ικανό να φιλοξενήσει όλες αυτές τις υπηρεσίες, έθεσε ως βασικούς πυλώνες της την λειτουργικότητα και την ευελιξία της εταιρίας, παραδίδοντας έναν δυναμικό χώρο. Κατάφερε να δημιουργήσει και να υλοποιήσει ένα περιβάλλον σύγχρονο που να εκφράζει τις αξίες και την ταυτότητα της εταιρίας, και το οποίο ικανοποιεί πρώτα το ανθρώπινο δυναμικό της.

Ωστόσο, δεν στάθηκε μονάχα εκεί… Η STIRIXIS Group “απογείωσε” την δημιουργικότητα και την καινοτομία της. Στο δώμα της Drone δημιουργήθηκε το “στολίδι” των γραφείων. Το κέντρο ελέγχου με τις πολλές οθόνες και το εντυπωσιακό εξωτερικό δάπεδο που θυμίζει ελικοδρόμιο, χαρίζει μια ευχάριστη πολύχρωμη νότα στο κέντρο της πόλης!

Ο CEO της Drone Solutions, Άρης Ταλιάκης, μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία του: “Είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την STIRIXIS Group για την ολική ανακαίνιση των γραφείων μας ως Drone Solutions. Το project ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς δεν αφορούσε μονάχα σε έναν πολυεπίπεδο χώρο, αλλά σ’ ένα πλήθος υπηρεσιών (όπως για παράδειγμα το τμήμα λιανικής, τις ακαδημίες, το προσομοιωτικό κέντρο και την διοίκηση) οι οποίες καλούνταν να συνυπάρξουν αρμονικά. Τελικώς, το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και η κάθε μικρή λεπτομέρεια των γραφείων μας, αποδεικνύει το δυναμικό όραμα της εταιρίας. Η ομάδα της Stirixis, ξεκινώντας απ’ το κομμάτι της στρατηγικής, συνεχίζοντας στον σχεδιασμό και ολοκληρώνοντας με την εκτέλεση τού έργου, μας παρείχε την διαρκή και συνεχή της υποστήριξη. Απολαύσαμε πλήρως την συνεργασία και αναμφισβήτητα κέρδισαν τον σεβασμό μας! Το όριο μας είναι η στρατόσφαιρα!”

Ο CEO της Stirixis Group, Αλέξανδρος Αθανασούλας, δήλωσε: «Το έργο κτιρίου γραφείων της Drone Solutions, αποτελεί ένα ιδιαίτερο έργο για την εταιρία μας. Η πολυσχιδής δραστηριότητα του πελάτη μας ήταν απαιτητική στην σχεδίαση και σήμανση του χώρου για όλες αυτές τις διαφορετικές ανάγκες και κοινά. Οι ειδικές απαιτήσεις στους προσομοιωτές καθώς και στο ελικοδρόμιο, αποδεικνύουν περαιτέρω την εμπειρία μας σε χώρους ειδικών απαιτήσεων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Άρη Ταλιάκη για την εξαιρετική συνεργασία μας.»

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και το σχεδιαστικό αποτέλεσμα, μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω λινκ

Drone Solutions New Offices

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here