Η KPMG στην Ελλάδα ενισχύει τις υπηρεσίες της και ενδυναμώνει το partnership εντάσσοντας τρεις νέους συνεταίρους (partners) στην οικογένειά της, οι οποίοι έχουν σημαντική πορεία στην εταιρεία συμβάλλοντας στην ανάπτυξή της. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: 

Σοφία Ανυφαντάκη, η οποία εργάζεται στο ελεγκτικό τμήμα της KPMG τα τελευταία 21 χρόνια και διαθέτει σημαντική εμπειρία σε ελέγχους τραπεζών και άλλων συναφών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων καθώς και σε εισηγμένες και μη εισηγμένες εταιρείες, που δραστηριοποιούνται σε πολλούς κλάδους στην Ελλάδα.

Κωνσταντίνος Δήμος, ο οποίος εργάζεται στο συμβουλευτικό τμήμα της στην KPMG τα τελευταία 16 χρόνια, με ειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών στον δημόσιο τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος τομέας είναι μεταξύ αυτών που συνέβαλλε σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Ανδριάνα Κάρτου, η οποία εργάζεται στο ελεγκτικό τμήμα της της KPMG τα τελευταία 16 χρόνια και έχει συμμετάσχει σε ελέγχους μεγάλων εισηγμένων και μη εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων τοπικών και διεθνών ομίλων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG σχολιάζοντας τις αλλαγές στην εταιρεία είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βλέπουμε τους ανθρώπους μας να εξελίσσονται και να αναλαμβάνουν υψηλότερες θέσεις ευθύνης. Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι και οι τρεις μας συνάδελφοι που προάγονται σήμερα στη θέση του Partner θα συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας, των ανθρώπων μας και των πελατών μας. Η φιλοσοφία μας είναι ότι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, η σκληρή εργασία, η αφοσίωση και η συνεισφορά στην ανάπτυξη της εταιρείας πρέπει να ανταμείβονται. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο τους έργο.»