Την ίδρυση της Intracom Ventures, με στόχο την επίτευξη υψηλών αποδόσεων κυρίως στους τομείς της τεχνολογίας, της ναυτιλίας, του τουρισμού και της ψυχαγωγίας, ανακοίνωσε επίσημα η Intracom.

Η 100% θυγατρική εταιρεία θα έχει αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 30 εκατ. ευρώ και όπως αναφέρει η Intracom, αποσκοπεί στη διαφοροποίηση του επενδυτικού της προφίλ και στην εξέλιξη του Ομίλου.

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι η  Intracom Ventures επιδιώκει “να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο με επενδύσεις υψηλής ανάπτυξης στο νέο οικονομικό περιβάλλον που αναδιαμορφώνεται με ένα ευρύ και συγχρόνως εξειδικευμένο χαρτοφυλάκιο εγχώριας αλλά και διεθνούς παρουσίας, βασιζόμενη στους ανθρώπους και στο διεθνές δίκτυο συνεργατών της”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η “ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” (δ.τ. “INTRACOM HOLDINGS”), ανακοινώνει την ίδρυση της “INTRACOM VENTURES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και διακριτικό τίτλο “INTRACOM VENTURES”, θυγατρική της κατά ποσοστό 100% με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο € 30.000.000.

H INTRACOM HOLDINGS έχοντας στο δυναμικό της περισσότερα από 45 έτη εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην ίδρυση και ανάπτυξη εταιρειών σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας, στοχεύει στην διαφοροποίηση του επενδυτικού της προφίλ και στην εξέλιξη του Ομίλου με νέο βήμα την INTRACOM VENTURES. Επιδιώκοντας την επίτευξη υψηλών αποδόσεων, το εύρος του επενδυτικού ενδιαφέροντος της INTRACOM VENTURES θα εστιάζει στους τομείς της τεχνολογίας, της ναυτιλίας, του τουρισμού και της ψυχαγωγίας.

Η INTRACOM VENTURES επιδιώκει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο με επενδύσεις υψηλής ανάπτυξης στο νέο οικονομικό περιβάλλον που αναδιαμορφώνεται με ένα ευρύ και συγχρόνως εξειδικευμένο χαρτοφυλάκιο εγχώριας αλλά και διεθνούς παρουσίας, βασιζόμενη στους ανθρώπους και στο διεθνές δίκτυο συνεργατών της.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ