Κοντά στα 20 ανέρχονται τα νέα έργα που αναμένεται να δημοπρατηθούν μέχρι το τέλος Απριλίου από την Κοινωνία της Πληροφορίας, με προϋπολογισμό που αγγίζει τα €110 εκατ. και στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Η ΚτΠ διαχειρίζεται 150 συμβάσεις δημοσίων έργων, σε διάφορες φάσεις ωριμότητας, προϋπολογισμού περίπου 1.8 δισ. ευρώ, καθώς και δράσεις κρατικών ενισχύσεων προϋπολογισμού μεγαλύτερου των 300 εκατ. ευρώ.

Συνολικά λοιπόν ο προϋπολογισμός των έργων και δράσεων που διαχειρίζεται η εταιρία ξεπερνά τα 2.1 δισ. ευρώ

Τα νέα έργα που δημοπρατούνται

Ένα από τα σημαντικότερα έργα που δημοπρατήθηκε τις προηγούμενες ημέρες είναι η ανάπτυξη υπηρεσιών Τηλεδιάσκεψης σε δικαστήρια και σωφρονιστικά καταστήματα και η παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης της πορείας των πινακίων και των εκθεμάτων των δικαστηρίων.

Επιπρόσθετα, έρχονται άμεσα και άλλα έργα όπως:

  • Ο εκσυγχρονισμός του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Νομικού συμβουλίου του Κράτους και η αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών του (ΝΣΚ)
  • Η δημοσιονομική μεταρρύθμιση με χρήση Πληροφοριακού Συστήματος για την υποστήριξη της λειτουργίας των φορέων της Κεντρικής Διοίκησης και της λοιπής Γενικής Κυβέρνησης (Gov ERP)
  • Το ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα διαχείρισης αιτημάτων πολιτών, επιχειρήσεων, δημοσίων υπηρεσιών και λοιπών φορέων μέσω διαδικτυακής πύλης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)
  • Η ανάπτυξη και εφαρμογή σχεδίου βελτίωσης της οργανωτικής λειτουργίας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών υποστήριξης της βιωσιμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
  • Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την Ναυτιλία.
  • Η υλοποίηση διαδικασιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης μέσω της πλατφόρμας GOV HUB
  • Η ψηφιοποίηση του αρχείου της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (ΓΥΣ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here