Η PeopleCert, ηγετική δύναμη στον τομέα των πιστοποιήσεων επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων, ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της εξαγοράς μιας διεθνούς εταιρείας εκπαίδευσης στην Ινδία.

Η εξαγορά της ινδικής DP Cube Learning & Skills αποτελεί την τρίτη που πραγματοποιείται από την PeopleCert μέσα στους τελευταίους 14 μήνες και εντάσσεται στη στρατηγική απόφαση της εταιρείας να ισχυροποιήσει τη θέση της στον διεθνή χάρτη της εκπαίδευσης και της γλωσσομάθειας.

  • «Η παρουσία μας στην Ινδία αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων»

δήλωσε ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, Βύρων Νικολαΐδης, υπογραμμίζοντας ότι μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του υφυπουργού Εξωτερικών κ.Κώστα Φραγκογιάννη στην Ινδία ετέθησαν οι βάσεις για νέες επενδύσεις και συνεργασίες μεταξύ των δυο χωρών.


Αναφερόμενος στην εξαγορά της DP Cube, ο κ. Νικολαΐδης επεσήμανε ότι

  • «αυτή αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία για την PeopleCert να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της στη Νότια Ασία, αξιοποιώντας τις δυνατότητες μιας αναπτυσσόμενης αγοράς».

Με την εξαγορά της DP Cube, η PeopleCert επιδιώκει να δημιουργήσει στην Ινδία ένα δυναμικό περιβάλλον στον τομέα της γλωσσομάθειας, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην πιστοποίηση της αγγλικής γλώσσας από την LanguageCert.

Η LanguageCert, η οποία αναγνωρίζεται από περισσότερα από 2.500 ιδρύματα παγκοσμίως, παρέχει προηγμένες και καινοτόμες λύσεις εξετάσεων σε 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του LanguageCert Academic, το οποίο αποδέχεται το Ηνωμένο Βασίλειο για αιτήσεις βίζας.

Με αυτές τις υψηλής ποιότητας εξετάσεις, η εταιρεία στοχεύει στην ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων στην περιοχή.

Παράλληλα, η PeopleCert επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της στη Νότια Ασία με παγκοσμίως αναγνωρισμένες επαγγελματικές πιστοποιήσεις στους τομείς IT & Digital Transformation, Project Management, και Business.

Pawan Adhikari, Ιδρυτής της DP Cube Learning

«Η εξαγορά μας από την PeopleCert ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο «ταξίδι» μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεισφέρουμε το ταλέντο και την τεχνογνωσία μας για να βοηθήσουμε έναν παγκόσμιο ηγέτη να ενισχύσει το αποτύπωμά του στην Ασία και να υποστηρίξει την ινδική οικονομία»,

δήλωσε ο Pawan Adhikari, Ιδρυτής της DP Cube Learning.
________________________________________________________________________

PeopleCert

 

Η PeopleCert είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της πιστοποίησης, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων βασισμένων σε παγκόσμια πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων των ITIL®, DevOps Institute for IT & Digital Transformation και PRINCE2® για τη Διοίκηση Έργων, Προγραμμάτων & Portfolios, καθώς και πιστοποιήσεις γλωσσικών δεξιοτήτων μέσω του LanguageCert. Οι πιστοποιήσεις της PeopleCert είναι διαθέσιμες παγκοσμίως, επιτρέποντας στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

 DP Cube Learning

Η DP Cube Learning είναι μια καινοτόμα startup εταιρεία εκπαίδευσης, με έδρα τη Noida, Ινδία, ιδρυμένη από τους Pawan Adhikari και Deepali Adhikari. Από το 2019, συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς, συμβάλλοντας στην εδραίωσή τους στην αγορά. Οι ειδικοί σύμβουλοι της DP Cube διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης και θα προσφέρουν την τεχνογνωσία τους για να υποστηρίξουν επαγγελματίες, μαθητές και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ