Μία νέα ασφαλιστική εμπειρία εξασφάλισε για τους πελάτες της η Generali, παρουσιάζοντας την νέα της εφαρμογή MyGenerali, η οποία είναι διαθέσιμη για iphone και android κινητά. Αναβαθμίζοντας σημαντικά, τόσο σε λειτουργικότητα όσο και σε πλήθος υπηρεσιών, το υπάρχον Portal πελατών της, η εταιρεία κάνει ένα ακόμη βήμα στον ψηφιακό της μετασχηματισμό, παρέχοντας πληθώρα ασφαλιστικών υπηρεσιών και όχι μόνο, μέσω του κινητού.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, το MyGenerali app αποτελεί μία λύση 360° για τον πελάτη. Συγκεντρώνει για πρώτη φορά όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχει η Generali σε ένα σημείο. Πλέον, με το πάτημα ενός κουμπιού και από μία μόνο πύλη εξυπηρέτησης, ο πελάτης έχει πρόσβαση σε μια σειρά από διασυνδεδεμένες υπηρεσίες, αποκτώντας ολοκληρωμένη εικόνα της ασφαλιστικής του κάλυψης, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όπου κι αν βρίσκεται, όποτε τη χρειαστεί.

Εξατομικευμένη πληροφόρηση

Η εφαρμογή εξασφαλίζει την προσωποποιημένη πληροφόρηση στον κάθε χρήστη. Με τη δημιουργία ενός ατομικού λογαριασμού Generali ID ο ασφαλισμένος αποκτά πρόσβαση σε όλες τις χρηστικές πληροφορίες και τις υπηρεσίες που αφορούν στην ασφάλιση του, με μια ματιά (ασφαλιστήρια, καλύψεις, ασφαλιστικά έγραφα, αποδείξεις κ.λπ). Επίσης, χάρη στην εύκολη διαδικασία ταυτοποίησης, μέσω ΑΦΜ, πρόσβαση στην παραπάνω πληροφόρηση αποκτούν όλοι οι συμβαλλόμενοι ξεχωριστά, με τη δημιουργία του ατομικού τους Generali ID.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην αποτύπωση και την ιεράρχηση καλύψεων ανά κλάδο ασφάλισης σε απλή και κατανοητή γλώσσα, και στην εμπειρία πλοήγησης του χρήστη, ώστε αυτή να είναι όσο πιο αδιάκοπη, εύκολη και ευχάριστη γίνεται.

Διαδραστική εμπειρία εξυπηρέτησης

– Αποστολή και παρακολούθηση αιτημάτων
Μέσω του MyGenerali app οι διαδικασίες επιταχύνονται και ο ασφαλισμένος εξυπηρετείται πιο άμεσα. Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα online, μπορεί να δημιουργήσει και να στείλει ένα νέο αίτημα αποζημίωσης. Επίσης, μπορεί να παρακολουθήσει την πορεία του αιτήματός του από την υποβολή μέχρι την ολοκλήρωσή του, να υποβάλλει τα ιατρικά του έξοδα, να ενημερωθεί σε πραγματικό χρόνο για τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν και να κάνει upload τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Με αυτόν τον τρόπο η διαδικασία εξυπηρέτησης ψηφιοποιείται και γίνεται πιο διάφανη από ποτέ.

– Η τεχνολογία στην υπηρεσία του πελάτη
Με την αξιοποίηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας και των διαφορετικών ψηφιακών εργαλείων ο ασφαλισμένος απολαμβάνει πλέον μια διαφορετική εμπειρία ασφάλισης. Σε αντίθεση με τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, ο κάτοχος ασφάλισης Υγείας Generali μπορεί να κλείσει ψηφιακά ραντεβού- e-appointment με γιατρό, η διαγνωστικό κέντρο για την πραγματοποίηση εξετάσεων ή του ετήσιου προληπτικού check-up υγείας. Επίσης, μπορεί να πραγματοποιήσει την αναγγελία της προγραμματισμένης νοσηλείας του ή να ζητήσει την προέγκριση αυτής, ώστε να γνωρίζει εξαρχής το πώς καλύπτεται από την ασφάλισή του.

Αντίστοιχα ο χρήστης που έχει ασφαλίσει το όχημά του στην Generali και κατεβάσει το MyGenerali app, έχει τη δυνατότητα να καλέσει on-line την Οδική Βοήθεια. Ένας ψηφιακός οδηγός τον καθοδηγεί βήμα-βήμα στην περιγραφή του περιστατικού, σε μόλις 2 λεπτά. Η ακριβής τοποθεσία του οδηγού εντοπίζεται άμεσα μέσω GPS και την συνέχεια ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει live την πορεία του οδηγού και να γνωρίζει εξαρχής τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξής του.

Εναλλακτικά, σε περίπτωση ζημιάς στο όχημα, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την καταγραφή της μέσω βιντεοκλήσης, στο σημείο όπου βρίσκεται, χωρίς αναμονές. Ο ελεγκτής της ασφαλιστικής εταιρείας αποθηκεύει με snapshot κατά την διάρκεια του video τις φωτογραφίες που τον ενδιαφέρουν. Ο χρόνος εκτίμησης της ζημιάς μειώνεται και ξεκινά πιο άμεσα η επισκευή του οχήματος, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άλλη διαδικασία από τον ασφαλισμένο.

Εξίσου σημαντική είναι και η ευελιξία πληρωμής ασφαλίστρων που έχει ο χρήστης του MyGenerali, αφού με ένα κλικ μπορεί να ολοκληρώσει κάθε πληρωμή με ευκολία αλλά και να πραγματοποιήσει πολλαπλές πληρωμές σε μία ενιαία συναλλαγή.

Φιλοδοξία της Generali είναι να αποτελεί τον Δια Βίου Εταίρο- Lifetime Partner των πελατών και των Συνεργατών της, προσφέροντας καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις. Η δημιουργία του Mobile app και η διάθεση καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών στην υπηρεσία του πελάτη, αποτελεί μέρος της ψηφιακής της στρατηγικής της, να παρέχει ασφάλεια στους πελάτες της σε κάθε τους βήμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here