Η ασφάλεια και η προστασία, το μειωμένο λειτουργικό κόστος και ο μέγιστος παραγωγικός χρόνος είναι παράγοντες πρωταρχικής σημασίας για επιχειρηματίες για τους οποίους οι στόλοι van αποτελούν σημαντικά επαγγελματικά εργαλεία.

Γι’ αυτό και η Ford λάνσαρε πρόσφατα μία νέα εφαρμογή με την ονομασία FordPass Pro για smartphones Apple και Android που διατίθεται στο Apple App Store και το Google Play store σε μεγάλες χώρες της Ευρώπης, μέσω της οποίας ο χρήστης θα μπορεί να ελέγχει μέχρι και πέντε συνδεδεμένα οχήματα από απόσταση.

Η εφαρμογή απευθύνεται σε κατόχους και διαχειριστές μικρών στόλων επαγγελματικών οχημάτων επιτρέποντάς τους να πραγματοποιούν διάφορες λειτουργίες, όπως είναι μεταξύ άλλων το κλείδωμα/ξεκλείδωμα των θυρών, ο έλεγχος της κατάστασης του οχήματος, το κλείσιμο ραντεβού για την πραγματοποίηση σέρβις και η ενεργοποίηση των συστημάτων θέρμανσης και ξεθαμπώματος πριν καν φτάσει ο οδηγός στο αυτοκίνητο.

Ως Νο1 μάρκα επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, η Ford αναζητά συνεχώς λύσεις που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία των πελατών, όπως επιβεβαιώνει και το λανσάρισμα της εφαρμογής FordPass Pro.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here