Η Euroseas Ltd. συμφερόντων του εφοπλιστή Αριστείδη Πίττα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πέτυχε την επέκταση της σύμβασης ναύλωσης για το πλοίο “EM Kea” και την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου  για το “Synergy Busan “. Ειδικότερα:

• Το συμβόλαιο για το «EM Kea», επεκτάθηκε για μια περίοδο 25-28 μηνών κατ ‘επιλογή του ναυλωτή, στην τιμή ναύλωσης των 22.000 $ ημερησίως. Το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ από τις 25 Απριλίου 2021.

• Το M / V “Synergy Busan”, ένα πλοίο 4.253 TEU που κατασκευάστηκε το 2009, θα ναυλωθεί για περίοδο 36-40 μηνών κατ ‘επιλογή του ναυλωτή, σε ημερήσια τιμή 25.000 $.

Ο Αριστείδης Πίττας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroseas, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε νέους ναυλωτές για δύο από τα πλοία μας για περιόδους τουλάχιστον δύο και τριών ετών, αντίστοιχα, σε τιμές πυπερδιπλάσιες από τα σημερινά επίπεδα. Τα νέα συμβόλαια  εξασφαλίζουν τουλάχιστον 40 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα και η ετήσια συνεισφορά τους σε EBITDA ανέρχεται στο ποσό των 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων, βελτιώνοντας σημαντικά την κερδοφορία μας και την προβολή των ταμειακών ροών .

“Αναμφίβολα, οι αγορές εμπορευματοκιβωτίων είχαν αξιοσημείωτη πορεία τους τελευταίους έξι μήνες  και υπάρχει μια νέα δυναμική”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here