Η Navios Maritime Holdings Inc. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εξαγοράς από την N Logistics Holdings Corporation

Η Navios Maritime Holdings Inc. και η N Logistics Holdings Corporation, εταιρεία συνδεδεμένη με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο, Αγγελική Φράγκου, ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της συναλλαγής που προβλέπεται από την προηγουμένως ανακοινωθείσα Συμφωνία και Σχέδιο Συγχώνευσης, στις 22 Οκτωβρίου 2023, σύμφωνα με την οποία η NLHC απέκτησε όλες τις υφιστάμενες μετοχές κοινών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,0001 $, της Εταιρείας που δεν ανήκει ήδη στην NLHC έναντι 2,28 $ ανά μετοχή σε μετρητά, χωρίς τόκο.

Η συμφωνία είναι αποτέλεσμα ειδικής συνεδρίασης των μετόχων της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2023, κατά την οποία οι μέτοχοι της Εταιρείας ψήφισαν υπέρ της πρότασης έγκρισης της Συμφωνίας Συγχώνευσης και των συναλλαγών που προβλέπονται από αυτήν. Σε σχέση με την ολοκλήρωση της Συγχώνευσης, οι Κοινές Μετοχές θα παύσουν να διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και θα διαγραφούν.

Η Latham & Watkins LLP ενήργησε ως νομικός σύμβουλος και η Jefferies LLC ενήργησε ως οικονομικός σύμβουλος στην ειδική επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, αποτελούμενη αποκλειστικά από ανεξάρτητους και ανιδιοτελείς διευθυντές.

Οι Fried, Frank, Harris, Shriver & Jacobson LLP ενήργησαν ως νομικοί σύμβουλοι και η S. Goldman Advisors LLC ενήργησε ως οικονομικός σύμβουλος της NLHC.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ