Η κα Νάγια Καλογεράκη αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 την νεοδημιουργηθείσα θέση της Chief Operating Officer (COO).

Άμεσος προϊστάμενος της θα είναι ο Zoran Bogdanovic, CEO της Coca-Cola HBC ενώ υπό την επίβλεψη της θα είναι οι δυο Regional Directors της εταιρείας, ο Group Commercial Director και οι General Managers των τριών μεγαλύτερων αγορών (Νιγηρία, Ιταλία και Ρωσία) .

Με τον νέο της ρόλο αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον κ.  Bogdanovic, CEO της εταιρείας από το 2017 και είναι μέλος του ΔΣ να εστιάσει σε μεγαλύτερο βαθμό στην μακροπρόθεσμη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας, την ανάπτυξη των δυνατοτήτων της για το μέλλον και την ατζέντα ESG που διαθέτει.

Η Νάγια Καλογεράκη αποτελούσε από την 1η Ιουλίου 2016 Group Chief Customer and Commercial Officer του Ομίλου Coca-Cola Hellenic έχοντας την ευθύνη της Εμπορικής διεύθυνσης και της στρατηγικής εκτέλεσης για τις 28 χώρες του Ομίλου.

Στον συγκεκριμένο ρόλο μετακινήθηκε από την θέση της Γενικής Διευθύντριας Ελλάδας & Κύπρου και έχοντας ήδη μια επιτυχημένη πορεία 20 χρόνων στην Coca-Cola Hellenic στη Διεύθυνση Marketing, Πωλήσεων και την Εμπορική Διεύθυνση της εταιρείας, καθώς και στη διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ομίλου Coca-Cola HBC AG.

Κατά τη θητεία της στη Γενική Διεύθυνση της Coca-Cola Τρία Έψιλον έθεσε σε εφαρμογή το νέο λειτουργικό μοντέλο οργάνωσης της εταιρείας, καθώς και τη συνολικότερη στρατηγική ανάκαμψης και επενδύσεων με στόχο την ανάπτυξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here