Το όνομα του Τσέουνγκ Τσουνγκ Κιου δεν είναι πολύ γνωστό στο ευρύ κοινό.

Ωστόσο ο δισεκατομμυριούχος κινέζος πρόεδρος της C C Land έχει πραγματοποιήσει μερικές από τις μεγαλύτερες αγορές ακινήτων στον κόσμο.

Η τελευταία μάλιστα ήταν πριν από λίγες μόνο ημέρες, καθώς αποκτά ιστορικό κτίριο 45 δωματίων με πλούσια ιστορία στην καρδιά του Λονδίνου αντί 262 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το Bloomberg.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αγορά κατοικίας στη βρετανική πρωτεύουσα και μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Η C C Land του Τσέουνγκ Τσουνγκ Κιου μπορεί να μπήκε αργά στην αγορά του Λονδίνου, μόλις πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, αλλά έχει ήδη αγοράσει εκεί ακίνητα αξίας 2,6 δισ. δολαρίων. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και ο ουρανοξύστης που ονομάζεται ανεπίσημα Cheesegrater (το όνομα σημαίνει τρίφτης τυριού και έχει αποδοθεί λόγω του χαρακτηριστικού σχήματος του κτιρίου).Τελευταίο απόκτημα του ιδιαιτέρως μυστικοπαθούς Τσέουνγκ Τσουνγκ Κιου είναι τώρα το ακίνητο που βρίσκεται στο Knightsbridge στη διεύθυνση 2-8a Rutland Gate και βλέπει στο Hyde Park. Η C C Land ειδικεύεται στην αγορά ακινήτων στη Δυτική Κίνα και μόνο πρόσφατα άρχισε να κλείνει ντιλς και σε άλλες περιοχές, και κυρίως στο Λονδίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here