Ο καφές είναι μία τέχνη, σε όλα τα στάδια μέχρι την παρασκευή του.

Αποτελεί μία δημιουργική διαδικασία για την οποία όμως χρειάζονται τα απαραίτητα εργαλεία.

Είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης γευστικής εμπειρίας, γι’ αυτό και η Nespresso Professional έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών της HORECA.

Όμως δεν νοείται καλός καφές, χωρίς την ιδανική επιλογή μηχανής καφέ, και βέβαια, η Nespresso Professional έχει τη λύση.

Η μεγάλη γκάμα εύχρηστων μηχανών προσφέρει μια μοναδική φαρέτρα επιλογών για όλη την αλυσίδα της HORECA.

Η Nespresso, τιμά τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα με το ειδικό πρόγραμμα ανακύκλωσης των καψουλών αλουμινίου. Mέσα από μια απλή κυκλική διαδικασία, όπου διαχωρίζεται το αλουμίνιο από τους κόκκους καφέ, κάθε κάψουλα ανακυκλώνεται, αποκτώντας και πάλι ζωή ως ένα διαφορετικό αντικείμενο καθημερινής χρήσης, όπως ένα ποδήλατο Vélosophy, ένα απλό στυλό ή κάψουλες καφέ. Όσο για τα υπολείμματα καφέ, κομποστοποιούνται και χρησιμοποιούνται σαν φυσικό λίπασμα και βελτιωτικό εδάφους. Έτσι, ευθυγραμμίζεται με τις περιβαλλοντικές ανάγκες της εποχής και στέλνει ένα ηχηρό θετικό μήνυμα σε όλους.

Η σταθερή ποιότητα με το πάτημα ενός κουμπιού και η περιβαλλοντική συνείδηση, την καθιστούν ως την ιδανική επιλογή, για κάθε επαγγελματία.

Αποτελεί τον πιο πολύτιμο σύμμαχο των επαγγελματιών στη βελτίωση της συνολικής γευστικής εμπειρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ