Ο καφές είναι τέχνη, σε όλα τα στάδια, από την συλλογή του μέχρι την παρασκευή του.

Αποτελεί μία δημιουργική διαδικασία για την οποία όμως χρειάζονται τα απαραίτητα εργαλεία.

Είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης γευστικής εμπειρίας, γι’ αυτό και η Nespresso Professional έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών. Με 19 διαφορετικές ποικιλίες για ζεστές και παγωμένες συνταγές καφέ, αποτελεί τη μοναδική επιλογή για σταθερό και γευστικό αποτέλεσμα.

Όμως δεν νοείται καλός καφές, χωρίς την ιδανική μηχανή καφέ, και βέβαια, η Nespresso Professional προσφέρει επαγγελματικές λύσεις για όλους τους χώρους. Γραφεία, αίθουσες συσκέψεων, εστιατόρια, catering καθώς αλλά και όλοι οι χώροι ξενοδοχείων από το πρωινό μέχρι τις σουίτες, απολαμβάνουν ποιοτικό καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Nespresso πιστή στη δέσμευσή της για βιωσιμότητα συνεχίζει το πρόγραμμα ανακύκλωσης καψουλών αλουμινίου. Mέσα από μια απλή κυκλική διαδικασία, όπου διαχωρίζεται το αλουμίνιο από τους κόκκους καφέ, κάθε κάψουλα ανακυκλώνεται, αποκτώντας και πάλι ζωή ως ένα διαφορετικό αντικείμενο καθημερινής χρήσης, όπως ένα ποδήλατο Vélosophy, ένα απλό στυλό ή κάψουλες καφέ. Όσο για τα υπολείμματα καφέ, κομποστοποιούνται και χρησιμοποιούνται σαν φυσικό λίπασμα και βελτιωτικό εδάφους. Έτσι, ευθυγραμμίζεται με τις περιβαλλοντικές ανάγκες της εποχής και στέλνει ένα ηχηρό θετικό μήνυμα σε όλους.

Η σταθερή ποιότητα με το πάτημα ενός κουμπιού και η περιβαλλοντική συνείδηση, καθιστούν τη Nespresso Professional ως την ιδανική επιλογή, για κάθε επαγγελματία από το χώρο της φιλοξενίας και της εστίασης καθώς αποκτά έναν πολύτιμο σύμμαχο στο ταξίδι προς την αξέχαστη γευστική εμπειρία!

Επισκεφθείτε το site https://www.nespresso-pro.gr/, βρείτε την προσφορά για τη Zenius και ενημερωθείτε για όλες τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει η Nespresso Professional από το service μέχρι την ανακύκλωση.