Τα επίπεδα τα οποία σημειώσαμε στο χθεσινό μας σχόλιο ως στήριξη και αντίσταση, λειτούργησαν στην εντέλεια με αποτέλεσμα ο S&P500 να καταφέρει να κρατήσει τελικά τις 2700 μονάδες και να αντιδράσει με ορμή μέχρι την αντίσταση των 2750 μονάδων.
Στη χθεσινή συνεδρίαση “μπήκε φρέσκο χρήμα” στην Wall Street ενώ μένει να δούμε μέχρι που θέλουν να το ανεβάσουν ή αν απλώς ήταν μια στήριξη, δεδομένης της υπερβάλλουσας προσφοράς των προηγούμενων ημερών.
Το επίπεδο προς τα κάτω στο οποίο θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας συνεχίζει να είναι αυτο των 2700 μονάδων ενώ εάν ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο γράφημα, θα δείτε οτι χθες διέσπασε τα χαμηλά της 11ης Οκτωβρίου για να αντιδράσει αμέσως μετά και να πραγματοποιήσει συναλλαγές πάνω απο εκείνα τα επίπεδα. Αυτός ο σχηματισμός θα μπορούσε να εκληφθεί ως ένας διπλός πυθμένας ο οποίος εάν επιβεβαιωθεί, θα έφερνε τον εν λόγω δείκτη στις 2820 μονάδες, κατ’ ελάχιστο.

Εάν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης υπάρξει κάποια πτώση και τοποθετηθεί μεταξύ των 2715 και 2730 μονάδων, θα μπορούσε να αποτελέσει μια ικανοποιητική ζώνη για αγορές με stop loss ακριβώς κάτω απο τα χθεσινά χαμηλά συν ένα μικρό φίλτρο λόγω μεταβλητότητας

*Σχόλιο του Ιωάννη Κανταρτζή (http://www.ikantartzis.com/), οικονομολόγου κι εκδότη του διεθνούς περιοδικού TRADERS’, με ειδίκευση στα παράγωγα προϊόντα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here