Ο αποκλεισμός της Αγγλίας από τον τελικό του Μουντιάλ μπορεί να στεναχώρησε εκατομμύρια φίλων της, τόσο στο «νησί» όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, ωστόσο οι στοιχηματικές εταιρίες της χώρας, θα πρέπει να τρίβουν τα… χέρια τους από ικανοποίηση και προπάντως ανακούφιση.

Για τις μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες, η ήττα των «τριών λιονταριών» από την Κροατία στον ημιτελικό, απέτρεψε την πιθανή αποπληρωμή πολλών εκατομμυρίων λιρών προς τους παίκτες.

Πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, εταιρείες όπως η Paddy Power Betfair Plc και η William Hill Plc προσέφεραν αποδόσεις 16-1 στην Αγγλία για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου στις 15 Ιουλίου.
Λίγο τα… πατριωτικά στοιχήματα, λίγο η πορεία της ομάδας στη διοργάνωση, έκαναν τους φίλους της Αγγλίας να στοιχηματίσουν δεκάδες εκατομμύρια λίρες, όπως αποκάλυψε ο Σάιμον Κλερ, εκπρόσωπος μιας εκ των μεγαλυτέρων στοιχηματικών εταιρειών (Coral).

Η… ανακούφιση του αποκλεισμού, είχε ως αποτέλεσμα οι τιμές των μετοχών στις μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες να πάρουν την ανιούσα, με την Paddy Power Betfair να κερδίζει χθες 3,4% στο χρηματιστήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here