Δημήτρης Μαλλάς

Νέο ξεκίνημα επιδιώκει να κάνει η Motorola στην ελληνική αγορά με την αρχή να γίνεται με τα νέα smartphones της σειράς Moto G7, τα οποία θα είναι διαθέσιμα εντός των επόμενων ημερών στα ελληνικά καταστήματα.

Η σειρά Moto G έχει φθάσει πλέον στην 7η γενιά της και η συγκεκριμένη οικογένεια αντιπροσωπεύει το 40% – 45% των πωλήσεων της Motorola παγκοσμίως, έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό την εξαιρετική σχέση τιμής προς απόδοση που προσφέρουν, κάτι που συμβαίνει και με τα τέσσερα νέα μοντέλα. Παράλληλα, στα άμεσα πλάνα είναι η παρουσίαση και άλλων νέων μοντέλων με τον στόχο για φέτος να είναι η διάθεση ενός αρκετά μεγάλου χαρτοφυλακίου συσκευών.

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς είναι το Μoto G7 Plus, ένα smartphone με οθόνη 6,2 ιντσών. Ο επεξεργαστής είναι ο οκταπύρηνος Qualcomm Snapdragon 636, η μνήμη είναι στα 4 GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 64 GB. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει μία διπλή κάμερα με ανάλυση στα 16 megapixels, διάφραγμα στο f1.7, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και πολλές λειτουργίες που αξιοποιούν εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης. H εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 12 megapixels. Ο φορτιστής είναι στα 27 watts, κάτι που σημαίνει ότι η συσκευή, η μπαταρία της οποίας έχει χωρητικότητα 3000 mAh, μπορεί να προσφέρει έως 12 ώρες αυτονομίας με μόλις 15 λεπτά φόρτισης. Η τιμή λιανικής είναι στα 309 ευρώ.

Το Moto G7 είναι το βασικό μοντέλο της σειράς και έρχεται επίσης με την οθόνη 6,2 ιντσών, ο επεξεργαστής είναι ο οκταπύρηνος Qualcomm Snapdragon 632, η μνήμη είναι στα 4 GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 64 Gb, επεκτάσιμος μέσω κάρτας microSD. Η οπίσθια κάμερα είναι στα 12 megapixels και η εμπρόσθια στα 8 megapixels, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000 mAh. Η τιμή λιανικής είναι στα 259 ευρώ.

Το τρίτο νέο μέλος της οικογένειας Moto G είναι μία συσκευή που απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να μείνουν από μπαταρία. Το Moto G7 Power έχει ως σημαντική διαφοροποίηση το γεγονός ότι η μπαταρία του είναι στα 5000 mAh, ενώ κατά τα άλλα η οθόνη είναι στις 6,2 ίντσες (με ανάλυση, όμως, HD+) και ο επεξεργαστής είναι ο οκταπύρηνος Qualcom Snapdragon 632. Η μνήμη είναι στα 4 GΒ και ο αποθηκευτικός χώρος στα 64 GB, η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8 megapixels και η οπίσθια στα 12 megapixels. Η τιμή είναι στα 209 ευρώ.

Τέλος, το Moto G7 Play απευθύνεται σε όσους θέλουν μία πιο προσιτή συσκευή. Η οθόνη είναι στις 5,7 ίντσες, η μνήμη στα 2 GΒ και ο αποθηκευτικός χώρος στα 32 GΒ. Ο επεξεργαστής είναι και εδώ ο Qualcomm Snapdragon 632, ενώ η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 8 megapixels και η οπίσθια φθάνει στα 13 megapixels. Η τιμή είναι στα 159 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Motorola, με την εξαίρεση του Moto G7 Power, τα υπόλοιπα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα τόσο μέσα από online κανάλια όσο και μέσα από το εμπορικό δίκτυο της Cosmote (Γερμανός) και τα Public, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν ο Κωτσόβολος και η Media Markt. Το Moto G7 Power θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω των online συνεργατών της Motorola, όπως είναι το you.gr και το Lenovo Exclusive.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here