Σαν πρώτης τάξεως ευκαιρία είδαν αρκετοί την σημαντική διόρθωση των δύο πολύ ισχυρών blue chips.
Διόρθωση, κυρίως τεχνητού χαρακτήρα, καθώς οφείλονταν στην αποκοπή δικαιώματος (στο μέρισμα) και συγκεκριμένα κατά 0,80 ευρώ ανά μετοχή για τη Motor Oil και 0,36€ για τον Μυτιληναίο.
  •      Στα 13,60 ευρώ η Motor Oil, στα 7,66 € ο Μυτιληναίος.
Με πρόσφατα, τοπικά υψηλές τιμές, στα 15,46€ και 8,30 ευρώ, που το πιθανότερο είναι να προσεγγίσουν, και πάλι, με την πρώτη ανοδική αντίδραση της αγοράς.

Με 281 νέες θέσεις εργασίας και τη δημιουργία και διανομή οικονομικής αξίας 1,2 δισ. ευρώ για την κοινωνία και το περιβάλλον έκλεισε το 2019 για τη MYTILINEOS

Στην έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2019, τη 12η έκθεση Μη Χρηματοπιστωτικών Στοιχείων της εταιρείας. καταγράφεται η περαιτέρω αύξηση της συνολικής απασχόλησης (άμεσης και έμμεσης) κατά 8,3% και η ένταξη της εταιρείας για πρώτη φορά στον επενδυτικό δείκτη βιώσιμης ανάπτυξης FTSE4GOOD, έπειτα από σχετική ανεξάρτητη αξιολόγηση που έλαβε από τον διεθνή οργανισμό FTSE και σε αναγνώριση της διαχρονικής δέσμευσής της στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η περαιτέρω ενίσχυση των πρακτικών R&D στον Τομέα Μεταλλουργίας με συνολικές επενδύσεις 1,5 εκατ. ευρώ σε εξοπλισμό πιλοτικών μονάδων στο εργοστάσιο-αλουμινίου, αύξησε κατά +36,2% από το 2018, την παραγωγή καθαρής ενέργειας (ΑΠΕ) επί του συνόλου παραγωγής ενέργειας της εταιρείας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here