Η πρόσφατη βουτιά του Bitcoin έφερε το σημαντικότερο crypto πολύ χαμηλότερα από τη “δίκαιη τιμή” του δίνοντας πλέον σημαντικά περιθώρια ανόδου, αναφέρει η JPMorgan Chase σε σημείωμά της αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον οίκο, το bitcoin είναι υποτιμημένο κατά 28%, ενώ η JPMorgan θέτει την τιμή στόχο στα 38.000 δολάρια για το bitcoin που είχε υποχωρήσει έως και κάτω από τα 26.000 δολάρια νωρίτερα αυτόν τον μήνα για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2020 (διαπραγματεύεται λίγο πάνω από τα 29.200 δολάρια τώρα).

Η διόρθωση της αγοράς κρυπτονομισμάτων τον περασμένο μήνα μοιάζει περισσότερο με συνθηκολόγηση σε σχέση με τον περασμένο Ιανουάριο – Φεβρουάριο και από εδώ και πέρα βλέπουμε ανοδική πορεία για το bitcoin και τις αγορές κρυπτονομισμάτων γενικότερα, λένε οι αναλυτές της JPMorgan.

Υπενθυμίζεται ότι η αξία του bitcoin έχει διολισθήσει κατά περίπου 37% εντός του 2022, ενώ η βουτιά για ethereum κυμαίνεται περίπου στο 48%, με τη συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων να έχει υποχωρήσει πλέον στα περίπου 1,3 τρισεκατομμύρια δολάρια από τα 3 τρισ. που ήταν το Νοέμβριο. έχει χαθεί πάνω από το 50% της αξίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί το θετικό outlook που δίνει η τράπεζα στο bitcoin και τα κρρυπτονομίσματα, παρά το γεγονός ότι ο CEO της Τζέιμι Ντάιμον είναι γνωστός επικριτής τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ντάιμον έχει δηλώσει ότι προσωπικά πιστεύει πως «το bitcoin δεν έχει καμία απολύτως αξία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here