Για τις 27 Ιανουαρίου έχει οριστεί-ως γνωστόν- η νέα ημερομηνία υποβολής προσφορών για το έργο κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.
Το θέμα είναι, πως εάν όλα κυλήσουν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ο ανάδοχος θα μπορεί να πιάσει δουλειά έως το τέλος του έτους με στόχο το έργο να τεθεί σε λειτουργία μέχρι αρχές του 2026.
  •    Ενδιαφέρουσα εξέλιξη αυτή, που αφορά την ευρύτερη περιοχή όπου “σηκώνονται” ήδη οι πρώτες πολυκατοικίες (ενδεικτικές οι τιμές, που ξεκινούν από 2.500€ – 3.000€ το τετραγωνικό) προγραμματίζονται τα πρώτα έργα στην περιοχή, που σημειωτέον διαθέτει σταθμό Μετρό (σταθμός Βοτανικού) γειτνιάζει με τα Πετράλωνα, με το Θησείο και διαθέτει άπλετη θέα προς την πλευρά της Ακρόπολης.
Παράγοντες του κατασκευαστικού κλάδου κάνουν λόγο για μία από τις περιοχές με τη μεγαλύτερη προοπτική αναβάθμισης σε ορίζοντα 5ετίας (για αυτό και οι-ήδη- “τσιμπημένες” τιμές) με τους ίδιους να εκτιμούν, πως 2 θα είναι  οι μονομάχοι- κοινοπρακτικά σχήματα που θα “κατέβουν” στον διαγωνισμό.
Το έργο θα υλοποιηθεί με το σύστημα μελέτης-κατασκευής, που διασφαλίζει τη συμμετοχή των ισχυρών του κλάδου, με εισηγμένους (στο ΧΑ ) να συμμετέχουν εκατέρωθεν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here